2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی و طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 12976 بازدید | 78 پست
دادگاه واسه مهریه نهایت قسط بندی کنه

اره مظلوم نمایی لکن بگو شریکتم ولی هیچی ندارم حداقل ی جیزی بزن به اسمم من هم به این زندگی امیدوار شم توکه معلوم نیست دوسم داری ...

Benim nebzim senin gülmelerinle atıyor♥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان رابطه تون خوبه

نه بابا

کسی بهت خیانت کنه بنظرت میشه بخشید

بعدم چند سال بهم شک داشت و روح و روانم درگیر کرد و عصبیم کرده ولی خودش میرفت خیانت😔

برای شادی روح پدرم صلوات ممنون🙏

عزیزم اول باید درخواست توقیف اموال بدی تا نره اموالشو بزنع به اسم کس دیگه تا ازت بگیره ، بعدش تقاضای طلاق کن به خاطر این بیماریش ، فقط باید مدارک بیماری رو داشته باشی

دیشب کسی نبود و برای گریستن ،جز صفای آینه همدم نداشتم

مادر من سر اینکه پدرم ی بار رفته بود قمار بازی و نود میلیون بدهکار بود خونه‌و‌ماشین و باغ رو مجبور کرد ک بابام بزنه ب اسمش !!

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️
نمیزنه

از کجا میدونی حالا چرا اقدام نکنی خیالت راحت بشه اون که به این راحتی خونه به نام شما نمیزنه مگه اینکه دادگاه به خاطر مهریت مجبورش کنه پس زودتر یه اقدامی بکن شما مگه نمیگی طلاقت جدیه فوقش نباشه هم حداقل یه چیزی دستت بگیره