2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 22 پست
منم همینطور تو همین فکر هستم و ایشاا عملیش‌میکنم اگ برنگرده 

بخاطر یک مردددددد؟؟؟؟؟؟ ،دختر من برای خلاصی ازش میخوام اینکاررو بکنم تو بخاطر اینکه میخوای باشه؟؟ باور کن بودنشون ارزش این کاررو نداره و یک زمانی به لحظاتی که من دارم میرسی و به این حالت میخندی... نکن دختر بهترین مرد روی زمین هم باشه ذاتش مرده و ارزش نداره و من اگر میگم چون نه تنها مشکلم با همسرمه با بی بچگیشه و مردن مادرمه و مریضی لاعلاج خواهرمه و اذیتهای خانواده مادری و خودم و خانواده همسرمه... از همه طرف زندگی ارومی ندارم... و پدرمم داره با مرگ دست و پنجه نرم میکنه جلوی چشمم

یک روز من سکوت خواهم کرد و تو آن روز برای اولین بار مفهوم "دیر شدن" را خواهی فهمید!
میترسم از شانس بدم همون جا هم دست ازم نکشن وراحتم نزارن

منم بخاطر همین گفتم نمیشه

یک روز من سکوت خواهم کرد و تو آن روز برای اولین بار مفهوم "دیر شدن" را خواهی فهمید!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر یک مردددددد؟؟؟؟؟؟ ،دختر من برای خلاصی ازش میخوام اینکاررو بکنم تو بخاطر اینکه میخوای باشه؟؟ با ...

یک حرفی زدم الان پیشمون شدم از گفتنش گلم امیدوارم هیچ کدوم از لحظات من رو تجربه نکنی و اون حرف رو بخاطر زندگی با همسرم فقط گفتم از جنبه زندگی با یک مرد نه اتفاقهای دیگه زندگیم

بخاطر یک مردددددد؟؟؟؟؟؟ ،دختر من برای خلاصی ازش میخوام اینکاررو بکنم تو بخاطر اینکه میخوای باشه؟؟ با ...

میفهمم چی میگی ولی چون عاشقم نمیتونم هیچ جوره قبول کنم‌و فقط دله داره نفهم‌بازی در میاره الان‌عقلم‌واقعا کار‌نمیکنه.

ایشاا مشکلاتت حل بشه عزیزم واقعا ناراحت شدم برات حتما دعا میکنم💓✨

میفهمم چی میگی ولی چون عاشقم نمیتونم هیچ جوره قبول کنم‌و فقط دله داره نفهم‌بازی در میاره الان‌عقلم‌و ...

فدات بشم اخه مرسی ازت ولی این بهترین فرصته که عقل و دلت رو یکی کنی گلم تو لیاقت بهترینها رو داری و اگر ایشون بهترینت باشه بر میگرده خودش اگر نه که بهتره بره چون زندگی و عاشقی یک طرفه مثل خوره میمونه و نابود میکنه ادم رو مثل حالی که من دارم

دعا کنین برگرده🚶🏻‍♀️💔

دعا میکنم اونچیزی اتفاق بیوفته که به صلاحته و از عمق دلت خوشحالت میکنه و خوشحالی دایمی باشه❤