2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن فقط میدونم کسایی ک اون شغلو دارن خفنن:/

برای قبولی دانشگام یه دعای کوچیک میکنی؟ 🌚‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                         •  تـــنها بازمــانده ســکاها 🕊                                                                                                                          عاشیق سوزون گیزله در :) 
بیشتر ببینید
علاقه❤️ برای خودم ممنون میشم:) 

ببین داداش گلم؛تو الان تو جو هستی ناراحت نشی ازحرفم؛واقعیته

علاقه ب ورزش داری؟ورزش کن برا خودت 

ب تیراندازی؟ی اسلحه بخری  برا خودت؛

اجبار یا اختیار خیلی تفاوت داره؛واقعیتی ک هس این الان حرفای الانته:سنت ک بره بالاتر دنبال آرامش و تشکیل خانواده و مسایل دیگه ای میفتی ؛فی الحال تمام کسایی ک اونجا میرن درسته افراد ورزیده و توانا و افتخاری برای مملکت هستن اما در حقیقت امتیازات هر کسی کمتر باشه و درس نخونده باشه چاره ای ب جز اونجا نمین.نه براش کسی با کله نمیره چون همه دنبال راحتی و آسایش میخوان باشن؛حقوقشون هم تفا.ت آنچنانی ندارد فقط ماموریتی چیزی باشه دوره ای و...اضافه تر وگرن در کل تمام حقوق ها مشابه هم هستن و ی زندگی حد وسط میتونی داشته باشی 

نوهد چیه دیگه

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         
بیشتر ببینید
از اینجور شغلا خوشم میاد اگر پسر بودم میرفتم سراغ اینجور شغلا خودمم دان دو تکواندو دارم   &nbs ...

خب هیجان خودش رو داره تو نوهد ک نمتونی شما ولی خواهران نیروانتظامی کماندو دارن اگه خیلی علاقه دارید برید ب اون سمت؛باریکلا تبریک میگم بهتون همینطور پرقدرت ادامه بدین 

سلام محمدرضا جان من خودمم خیلی علاقه دارم بزار ی. چیزی ازت بپرسم اول خوب فکر کن راجبش بعد اینکه اگه ی حقوق و زندگی خوب میخوای حتما از دانشکده افسری برو بعد اگه میتونی روزی ۱۵کیلومتر بدویی حوصله ورزش کردن داری یا میتونی ۵۰ شنا ی ضرب بری با ۱۲ بارفیکس به بالا میری یا اگه حوصله آموزش های طاقت فرسا رو داری حتماً برو 

ببین داداش گلم؛تو الان تو جو هستی ناراحت نشی ازحرفم؛واقعیتهعلاقه ب ورزش داری؟ورزش کن برا خودت ب تیرا ...

اگه از طریق دانشکده افسری که درس خواندن و سختی های خودش رو داره برید حقوقش خوبه ولی دوری از خانواده سر جاشه