2777
2789

گفت تصمیمتو بگیر... و عشق دروغینت رو بهم ثابت کن

ببینم عاشقمی یا همش ادایی😑😑💔

چیکار کنم؟؟؟ 

گفتم عاشقتم 

ولی مهریه که جای خودشو داره نمیشه بخشید !!!!

الان قهر کرده اخلاقش عوض شده

ــ ـ ـ ـ  ـ ـ   ـ . . .  . ــ ـ ــ  ـ ـ    ـ ـ ـ ـ  ـ  ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ  ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ  ـ ـ ـ   ـ ـ ـ ـ .  ‌  ‌من و رفیقم متاهل و مجرد هستیم..   ‌ ‌  ‌‌۲ نفری روی این اکانت هستیم 🫂   ‌ ‌ ((( تاپیکارو باهم قاطی نکنید🚫 )))

عجب عوضیه.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن یعنی چی مهریه رو ببخشی😐

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

راست میگه دیگهبا اینکار دوست داشتنتو ثابت کن

واااا  😞

ــ ـ ـ ـ  ـ ـ   ـ . . .  . ــ ـ ــ  ـ ـ    ـ ـ ـ ـ  ـ  ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ  ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ  ـ ـ ـ   ـ ـ ـ ـ .  ‌  ‌من و رفیقم متاهل و مجرد هستیم..   ‌ ‌  ‌‌۲ نفری روی این اکانت هستیم 🫂   ‌ ‌ ((( تاپیکارو باهم قاطی نکنید🚫 )))

بگو هر مردی که عاشق زنش باشه مهریشو میده خودتو ثابت کن ببینم اصلا عشق خودت واقعی هست یا نه

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞