2777
2789

تجربه من اینه که هیچ ختم و دعا و ذکر و چله ای موثر نیست که نیست که نیست تا وقتی که زمانش برسه 

اگه یکیو هم دیدی که دعایی ذکری خونده سریع ازدواج کرده بدون که زمان ازدواجش فرا رسیده بوده ربطی به اون دعا نداشته 

چله حدیث شریف کسا

چله زیارت عاشورا به روش حق شناس

چله یاسین به روش نخودکی

چله سوره حشر

چله سوره طه

چله سوره احزاب

هر روز ۳۶۰ مرتبه ذکر یا رئوف یا رحیم

نماز جعفر طیار

نماز شب

نماز حاجت مهم

نماز امام زمان

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه من اینه که هیچ ختم و دعا و ذکر و چله ای موثر نیست که نیست که نیست تا وقتی که زمانش برسه  ...

دعا میتونه سرنوشت ادمو عوض کنه میدونی؟😉

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀
چله حدیث شریف کسا چله زیارت عاشورا به روش حق شناس چله یاسین به روش نخودکی چله سوره حشر چله سوره ...

شما کدومشو خونده بودی؟

شما کدومشو خونده بودی؟

من چله حدیث شریف کسا رو خوندم برام خواستگار پیدا شد ولی چون شغلش پلیس بود بخاطر شغلش جواب  رد دادم 

این چله ها رو بخون 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

من چله حدیث شریف کسا رو خوندم برام خواستگار پیدا شد ولی چون شغلش پلیس بود بخاطر شغلش جواب  رد د ...

منم میخونم از فردا😭😭💔💔💔

منم میخونم از فردا😭😭💔💔💔

ایشالا به زودی یه بخت خوب و همسر خوب نصیبت شه☺

ایشالا به زودی یه بخت خوب و همسر خوب نصیبت شه☺

مرسی عزیز دلم❤❤😭😭

شما الان متاهلی؟

مرسی عزیز دلم❤❤😭😭 شما الان متاهلی؟

نه عزیزم 

آدم مناسبم رو پیدا نکردم😪

نه عزیزم  آدم مناسبم رو پیدا نکردم😪

انشاالله بزودی بهترین هااا نصیبت بشه و زندگیت قشنگ تر بشه عزیزم❤❤❤❤🙂🙂🙂🌹🌹🌹

انشاالله بزودی بهترین هااا نصیبت بشه و زندگیت قشنگ تر بشه عزیزم❤❤❤❤🙂🙂🙂🌹🌹🌹

ممنون همچنین😚😚🥰