2821
2789

نامزدی یا عقد

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بستگی به رسم خودتون داره . معمولا یه مانتو شلوار مجلسی شیک کفش کیف شال و روسری لباس خواب از اینا میگیرن دیگه

خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید 

کاملا ب رسمتون بستگی دار من چمدون نیوردن مادرشوهرم ک شهر دیگه ای از ما هس  کلا ب فکر پسراش نیس شوهرم  گف  بریم خودمون خرید لباس و ارایشی هس  عرفا ولی من نگفتم چ قدر  لباس  چند تا باشه هرچند خودش کلی خرید کردولی همیشه میگه خوشم اومد هول نبودی چشم دل سیر 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چندماهی نامزد میمونیم،  بعد عقد میکنیم

ما که خرید نامزدی نداشتیم ولی درحد یه گل لباس زیر ست و یه پیرهن و کاسه نبات و این حرفا به نظرم بزار موقع عقد بخر که دوکار دوکار نشه اونم تو این شرایط گرونی

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
کاملا ب رسمتون بستگی دار من چمدون نیوردن مادرشوهرم ک شهر دیگه ای از ما هس  کلا ب فکر پسراش نیس ...

اینا رو ما واسه عروسی میخریم کامل و جامع

اینا رو ما واسه عروسی میخریم کامل و جامع

واساعروسی هم کامل ترش میخریم  کلا رسم داریم ی چمدن نامزدی میارن  

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌