2821
2789

برای من لباس مجلسی شال مجلسی 

کیفو کفش مجلسی 

بارونی 

دو مدل پارچه و چادر 

کله قند 

دفتر بله برون

این‌چیزا بود 😕

مهم نیست یکی پزشکی بخونه یا مهندسی،مهم اینه اول انسانیت بخونه                                                      باحیوانات مهربان باشیم...
واساعروسی هم کامل ترش میخریم  کلا رسم داریم ی چمدن نامزدی میارن  

ماهم قبلنا داشتیم ولی دیدیم خرج اضافس دیگه یه کامل وایه عروسی میخریم

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ماهم قبلنا داشتیم ولی دیدیم خرج اضافس دیگه یه کامل وایه عروسی میخریم

اها حتما عقد کم میمونید  دیگه الان همه چی گروجح من هفت سال پیش عروس شدم  طلا گرمی هشتاد بود 

رفتم قشم خرید عروسی با شوهرم  تیرشتا دونه 10 بود یکی 25خریدم مامانم کلی دعوام کرد چرا چیز گرون از اون ور خریدی فک کن الان شورت ب این قیمت نمیدن😂

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

سر چی؟

همونجا داشت گیر میداد و سخت میگرفت سر چیزا بیخود منم که قبلش با اون تیپا و آرایش و ... بودم تحمل نداشتم و هی قاتی میکردم اون دعوام میکرد و منم کم نمیوردم😁خلاصه ش کردم بدتر از نوشتم بود