2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو قسمت وضعیت بزن روی سه نقطه سمت چپ بعد حریم خصوصی و بعدش بزن روی مخاطبین من به جز میزنه اجازه دسترسی واتساپ به مخطابینتون رو میدین بله رو که بزنی درست میشه 

تو دلی مامانی میشه هرچه زودتر بیای🥺🥺😍❤
پایین سمت چپ یه به علاوه هست یزن روش بعد گزینه اول رو بزن 

اهان درسته .

بعد با واتساب چی بی استوزری کسی رو ببینم اسمم براش میره ؟یا ن  مثلا می فهمه سین کردم استوری رو؟ 

چرا من نتونستم نصب کنم؟ چجوری نصب کردین ؟ میشه یه کوچولو توضیح بدین. ممنون میشم ازتون

از تو گوگل دوسه تاسایت رفتم دراخر یکیش گفت نصب ازطریق گوگل پلی همونو زدم و شد 

اهان درسته . بعد با واتساب چی بی استوزری کسی رو ببینم اسمم براش میره ؟یا ن  مثلا می فهمه سین ک ...

پایین استوری سمت راست یه تیک هست اگه بزنی روش اون میفهمه اگه نزنی اون نمیفهمه ...اگه وات تو قسمت استوری دوستات تیک نداشت یعنی اگه استوری رو نگاه کنی متوجه میشه

و خدایی که در این نزدیکی هاست
پایین استوری سمت راست یه تیک هست اگه بزنی روش اون میفهمه اگه نزنی اون نمیفهمه ...اگه وات تو قسمت است ...

حالا اگه اون تیکو بزنم اون نمی فهمه این درست ..

اما اگه وقتی ک منم استوری بذارم اون ببینه من نمی فهمم؟ وقتی تیک زده شده باشه رو میگما 

اهان درسته . بعد با واتساب چی بی استوزری کسی رو ببینم اسمم براش میره ؟یا ن  مثلا می فهمه سین ک ...

میتونی تنظیم کنی ک مبینه یا بازدیدتو یه روز دیگ بزنی ساعتشو اینا 

پیام حذف میکنن حذف نمیشه برات همینطور هم استوری 

میتونی تنظیم کنی ک مبینه یا بازدیدتو یه روز دیگ بزنی ساعتشو اینا  پیام حذف میکنن حذف نمیشه برا ...

بازیدید رو چ جوری ی روز دیکه بزنم؟ یاد میدی؟ 

اها یعنی پیام بدن پاک کنن من میتونم سین کنم اگه استوری مال دوروز قبل باشه چی میتونم ببینم؟