2777
2789
عنوان

داداشم به خاطر زن داداشم منو زد

5090 بازدید | 108 پست

سلام دوستان ما مسافرت بودیم و منو شوهرم با هم زیاد بیرون میرفتیم و میگشتم شوهرم باهام خیلی خوب رفتار میکرد 

چند وقت بود متوجه حسادت رن داداشم به خودم شده بودم چون دفعه قبل که مسافرت بودیم به شوهرم گوفت وای چقد میبریش بیرون لوس میشه و البتع شوهرم خوب حوابش و داد که دیگه جرعت نکرد چیزی بگه تا عید که رفتیم بیرون 

با داداشم دعوا کرد که چرا آبجیت هی میرن بیرون و تو منو نمیبری آبجیت کمک نمیکنه برای درست کردن غذا و اینا ( ما سیزده بدر همیشه خودمون غذا میپزیم یا بهتر بگم مامانم درست میکنه  اون نم اصلا کمک نکرده بود البته ))بعدش داداشمو پر کرده بو اونم امد گفت چرا کار نمیکنی گفتم زن خودت هم کار نمیکنه زت تو  گوشم 

همون موقع بلد شدم با شوهرم رفتم و تا خونه گریه کردم حدود دوساعت و نیم سه ساعت 

من  زن داداشمو خیلیی دوست داشتم طوری که تولدش یا هر مناسبتی بود داداشم فراموش میکر ولی من خودم میرفتم کادو و اینا میگرفتم میدادم داداشم بده زن داداشم که خوشحال بشه چقد کمکش میکردم 

حق داری والا

اشتباه از داداشته

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا واکنش شوهرت چی بود ب ناحق زده تو گوشت😐

ما هیچ الهی همه تُو:‌)‌‌...♡                                                         ماه رویِ مَن ..♡ چِطور میشِه نَپرستید خُدایی رو ک    تُورو دِلخواهِ مَن آفَرید!😌🤲🏻✨

خب دیگه راحت شد داداشت! هم کتکت زد هم از خونه پدرت رفتی بیرون جاش باز شد!

باید دستشو میشکستی! 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

داداشت مقصره 

ولی 

کار خیلی ناپسندیه وقتی دسته جمعی میرید بیرون شما زن و شوهری زیاد جمع و ترک کتید و برید تفریح

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃