2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

والا یکی هست ک میگن طالع درست میگیره و دعاش خوبه ولی الان بگم نتیجه نگیری مدیونت میشم

نه عزیزم نمیخام معرفی کنین 

خودم یکی رو میشناسم گفته اوکی میکنه کارو ولی نمیدونم واقعا این چیزا جوابه یا نه

پیش دعا نویس نرید 

باعث ورود جن به زندگیتون میشه 

اگر اون مسئله حل بشه تو زندگیت 

چند تا مسائله دیگه بوجود میاد 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

من بعنوان کسی که به دعا و سحر و جادو اعتقاد دارم، میگم نرو دنبالش، حتی برای کار خیر. نتیجه‌ی این کار از دو حالت خارج نیست، یا طرف شیاد و کلاه‌برداره و پولت هدر میره، یا اینکه واقعاً دعانویسه و وکیل داره که یه مشکل از تو حل میکنه ولی یک یا چند مشکل بدتر گریبانگیرت میشه. 

قرآن هست، اینهمه دعا توی مفاتیح هست، خواص اسماء الهی هست و ... از اینا استفاده کن و توکلت به خدا باشه، نه بنده‌ی خدا.

نه عزیزم نمیخام معرفی کنین  خودم یکی رو میشناسم گفته اوکی میکنه کارو ولی نمیدونم واقعا این چیز ...

عزیزم یک لطف میکنی شمارش توی خصوصی به منم بدی 

ممنون 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
والا یکی هست ک میگن طالع درست میگیره و دعاش خوبه ولی الان بگم نتیجه نگیری مدیونت میشم

عزیزم شمارش به منم بده 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
ینی یه کاری میکنن هی برای گانهای بعدی و کارای دیگه ات بری پیش شون؟

نمیدونم حکمتش چیه ولی دیدم کارو راه میندازن تا چند روز خوشحالی ولی باز همون کار یه جور دیگه دوباره خراب میشه و مشکلات بیشتری برات درست میشه و سردرگم میشی

عزیزم انجام دادم فایده نداشته

خودتو به خدا بسپار 

بگو بهترین ها رو برام رقم بزن 

شاید این چیزی که میخای سلاحت نیست یا زمان اتفاق افتادنش برات الان نیس ❤️

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

ینی یه کاری میکنن هی برای گانهای بعدی و کارای دیگه ات بری پیش شون؟

نه عزیزم، اینایی که میتونن مشکلی از آدم حل کنن، موکل دارن (جن) به وسیله‌ی اونا مشکلاتو حل میکنن، ولی همین یه کار باعث میشه شما به اون موجود اجازه ورود به زندگیتو بدی و اونه که مشکلات دیگه برات به وجود میاره. در کنارش باید اینم در نظر داشته باشید که وقتی شما به جای اینکه بری در خونه‌ی خدا، میری در خونه‌ی کسی که خدا منع کرده، نباید انتظار داشته باشی همه چی گل و بلبل بشه. برای همین اصلا نباید رفت پیش دعانویس، حتی به نیت کارهای خیر، یا حل مشکل.