2777
2789
عزیزم کدوم شهر هستین؟ تلفنی کار نمیکنن

شیراز

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
نمیدونم حکمتش چیه ولی دیدم کارو راه میندازن تا چند روز خوشحالی ولی باز همون کار یه جور دیگه دوباره خ ...

دقیقا یکبار دیگه انجام دادم بقول شما اولش درست شد 

ولی بشدت احساس سنگینی و بیقراری داشتم طوری که اون اتفاق برام افتاده بود ولی ازش خوشحال نشدم

بعد چند روزم خراب شد کلا 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه عزیزم، اینایی که میتونن مشکلی از آدم حل کنن، موکل دارن (جن) به وسیله‌ی اونا مشکلاتو حل میکنن، ولی ...

درسته ولی اینی ک میگم اوم خیلی خوبیه و دعاهایی که میده قرانی هست و اصلا دعا برای کارهای بد نمیده.

معذرت میخوام که اینو میگم ولی وقتی خدا برای ادم کاری نمیکنه چاره چیه من دیگه واقعا بخاطر این نشک بریدم دارم دیوونه میشم

ینی یه کاری میکنن هی برای گانهای بعدی و کارای دیگه ات بری پیش شون؟

ن عزیزم ببین دعا نویس خوب موکل داره دعا ک بگیری کارت چند روز درست میشه بعد پای جن تو خونت باز میشه ذهنت کور میشه وسایلت خراب میشه با خانوادت دعوا میشه مشکل تو خونه پیش میاد مدام چون جن تو خونست و هی مشکل پیش میاد بخدا از زندگی خستتت میکنه

درسته ولی اینی ک میگم اوم خیلی خوبیه و دعاهایی که میده قرانی هست و اصلا دعا برای کارهای بد نمیده. م ...

حدیث قدسی داریم که خداوند فرمودن «من نزد گمان بنده‌ی مومن خویش هستم، اگر به من خوش گمان باشد، به خوبی با او رفتار میکنم و اگر به من بدگمان باشد، به بدی با او رفتار کنم! 

نتیجه‌گیری با شما!

ن عزیزم ببین دعا نویس خوب موکل داره دعا ک بگیری کارت چند روز درست میشه بعد پای جن تو خونت باز میشه ذ ...

درسته میفهمم چی میگین قبلنم بخاطر یه دعای دیگه خیلی سنگین شدم.ولی خب این حاجی گفته ک برامون طلسم گرفتن چون همه چی یهو در عین اینکه خیلی خوب بود خراب شد و ۱۸۰ درجه تغییر کرد.ازونجایی میگم ادم خوبیه ک اصلا پول نمیگیره حتی میگه هرچقدر دوست دارین صدقه بدین بجای هزینه 

نمیدونم حالا چیکار کنم

درسته میفهمم چی میگین قبلنم بخاطر یه دعای دیگه خیلی سنگین شدم.ولی خب این حاجی گفته ک برامون طلسم گرف ...

انشاالله ک مشکلت زودی حل بشه میخای زنگ بزن از مرجع تقلیدت بپرس اینجوری مطمیین تر میشی

حدیث قدسی داریم که خداوند فرمودن «من نزد گمان بنده‌ی مومن خویش هستم، اگر به من خوش گمان باشد، به خوب ...

راس میگین عزیزم 

اما خب باور کنین من خودم اهل این چیزها نیستم

مشکلی که برای من رخ داده خیلی ناگهانی شد و موضوعی بود که خیلی غیر مترقبه و عجیب بود طوری ک همه تعجب کردن.

بعد همین حاجی گفت که طلسم گرفتن براتون بیاین تا رفعش کنم

ایشون ادم خوبی هستن حتی پول نمیگیرن‌میگن هرچقدر دوست دارین صدقه بدین اصلنم دعای بد نمیدن.

بازم نمیدونم چیگار کنم