2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حجامت عالیه مخصوصا تو فصل بهار

ببین بااهداء خون شما خون از رگ اصلی بدنت هدیه میکنی

کلی حجامت اونجوری که من شنیدم خون پوستت هست و از مویرگ های پوستی و گوشتی گرفته میشه

خیلی از مریضی های پوستی رو التیام میبخشه و هرکس مبتلا به سودا باشه باحجامت خیلی آروم میشه

فقط جای معتبرو تمیزبرو بعداز انجام حجامت هم عسل ببر که رو زخمت بمالن بعد پانسمان کنه که جاش اصلا نمونه

من خودم خیلی بدخمم و جتی کوچکترین چیزی میمونه ولی این باعسل نموند

موقع باردادیم هم گفتن از ماه 5بارداری به بعد حجامت برای هوش بچه خیلی خوبه ولی من بدویاربودم 2باررفتم حجامت کنم همجارو کثیف کردم برگشتم😂

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
اره خون رو صاف میکنه البته اگه واکسن زدید خیلی طول میکشه برای نازایی حجامت تنها کافی نیست من خیلی چ ...

شما کدوم شهرین عزیزم؟تهرانین؟

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
اره خون رو صاف میکنه البته اگه واکسن زدید خیلی طول میکشه برای نازایی حجامت تنها کافی نیست من خیلی چ ...

نه عزیزم واکسن نزدم ولی کیست دارم ۸سال میشه باردارنشدم😭

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز