2777
2789
عنوان

آبرو

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش خدا ببخشه

چیو ببخشه😐واقعا تو منطق شما الان کاره اشتباه کاره شما بوده؟اون به چن تا دختر بچه دست درازی کرده شما با مادرتون درد دل کردین توبه کرده که کرده باشه مگه حس بد شما با توبه اون میره مگه ترس و نفرت شما با توبه اون رفع شده ؟

با خودم عهد کرده بودم حالا که دیگه ازش اینکارا رو ندیدم نگم و بمونه راز ولی جدیدا بدجور ازش ناراحت ش ...

اشکال نداره دیگ گفتی

شاید حکمتی بوده بعد چند سال کسی بدونه

بر جمال محمد و آل محمد و روح پاک حضرت فاطمه صلوات
چیو ببخشه😐واقعا تو منطق شما الان کاره اشتباه کاره شما بوده؟اون به چن تا دختر بچه دست درازی کرده شما ...

اتفاقا مادرمم همینو میگه میگه الان حسی که تو سماها ایجاد کرده و هنوز تو ذهتون هیت چی میشه حالا توبه ام کرده باشه 

یه بار بهم پیشنهاد صیغه داد فقط فرار کردم 

خب‌اینارو چرا اول نمیگی عزیزم؟!

چرا زودتر این حرفارو به مادرت نزدی؟!

پشیمون شدم کار اشتباهی نکردی،کارش غیرقابل بخشش بوده

(برای ما البته نه خدا)

و اصلا از کجا معلوم شاید چون شما بزرگ شدین دیگه اینکارو تکرار نکنه

الهم عجل لولیک الفرج💚
اتفاقا مادرمم همینو میگه میگه الان حسی که تو سماها ایجاد کرده و هنوز تو ذهتون هیت چی میشه حالا توبه ...

اصن به این چیزا فکر نکنین چرا خودتونو الکی سرزنش میکنین گلدون نشکسته که بگی اشکال نداره با یه نفر این کارو نکرده با چن تا دختر بچه یعنی دور از جون  یه حیوونه به تمام معناست حالا با توبه یا بی توبه