2777
2789
عنوان

شیر شتر میقولی؟؟

170 بازدید | 13 پست

سلام دو هفته پیش شیر شتر خام بدستم رسید ولی مصرف نکردم، امشب خواصش رو‌خوندم می‌خوام مصرفش کنم یکم توی مایکروفر گرم کردم نصف لیوان کف غلیظ کرد پر شد، الان یکم مزه اش به تلخی میزنه، ولی نبریده مثل شیرهای دیگه، چکار کنم؟ کسی می‌دونه خراب شده یا نه راهنماییم کنه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر منم شیرشتر شوره😂

اره بخاطر نوع تغذیه کمی شور که هست ولی اولش خوردم شیرین تر بود الان به تلخی میزنه، یه جا نوشته بود تاریخ انقضا ندارن ولی نمی‌دونم درسته یا نه؟ 🤔

شیر شتر منو از نفس تنگی نجات داد.نه خراب نیس کلا ته مزش به تلخی میزنه

جدی؟ خدا رو شکر خوب شدی، ببین دو سه هفته پیش کسی اورد نجوشوندم ، مزه اش الان تغییر کرده نسبت به اولش، یعنی خراب نیست؟ 

جدی؟ خدا رو شکر خوب شدی، ببین دو سه هفته پیش کسی اورد نجوشوندم ، مزه اش الان تغییر کرده نسبت به اولش ...

من نجوشوندم اصلا همین جوری خوردم.بعد چند روز یکم تلخ شد اخراشم مثل ماست قلمبه قلمبه شده بود

خام بودم که مرا سوختی، از بس پختم

من نجوشوندم اصلا همین جوری خوردم.بعد چند روز یکم تلخ شد اخراشم مثل ماست قلمبه قلمبه شده بود

چقدر توی یخچال نگهداشتید؟ قلمبه نشده هنوز ولی غلیظه مثه خامه خیلی شله