2777
2789

دوستان سلام

در ایام عید در منزل مادرشوهرم شوهرم با ما رش بحثش شد و مادرش خیلی زورش گرفت و گفت که الهی که شمالی که میخوای با پدر زن و مادر زنت بری اونجا به همتون بد بگذره و الهی که اونجا دعواتون بشه و گفت باید بری عین همین حرفهایی که بمن میزنی به مادرزنتم بزنی... منم خیلی ناراحت شدم و گفتم چرا پای پدر مادر منو میاری وسط؟

دیگه دعوا بالا گرفت... و می‌خواستیم از خونش بیایم بیرون اما همه اومدن نداشتن و... خیلی روزهای تلخی بود...

حالا شوهرم میگه دلم برا مادرم تنگ شده بریم خونشون. منم دلم براش میسوزه و نمیخوام دلتنگ باشه اما غرورم چی؟ توهین به پدرو مادرم چی؟ 

شما بودید چیکار میکردید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم ميگفتم مادرته وظيفته بري بهش سر بزني منم مادر پدرم عزيزن مادرت پاي اونارو كشيده وسط پس من نميام خودت تنها برو سر بزن عزيزم 

اينارو مهربون ميگما ناراحت نشه و حق بهم بده

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

من بودم ميگفتم مادرته وظيفته بري بهش سر بزني منم مادر پدرم عزيزن مادرت پاي اونارو كشيده وسط پس من نم ...

من آخه شوهرم یه اخلاقی داره مقابله به مثل می‌کنه حتی اگه از پدر و مادر من بدی ندیده باشه اما میگه پس منم خونشون نمیام. 

شهر دیگه است. بخاطر اینکه بچه رو ببینن منم باید برم

برو و سعی کن بزرگی کنی و ببخشی

مادرشوهرت خودش شرمنده میشه

احتمالا شوهدت بدجور دلشو شکسته یا بی احترامی کرده. مادره هم بچگانه پای خانواده تورو کشیده وسط

برو،زندگی دو روز،نهایتش چی مجبور میشی که بری،اگه الان مقاومت کنی فقط پیش شوهرت بد میشی...فقط رفتنی ز ...

من میگم اگه برم خیلی کوچیک میشم. اصلا دلم نیست برم. ازش دل چرکینم هنوز.  اما دلم برا شوهرم سوخت که دلش تنگ شده. نمیدونم چیکار کنم

من آخه شوهرم یه اخلاقی داره مقابله به مثل می‌کنه حتی اگه از پدر و مادر من بدی ندیده باشه اما میگه پس ...

به همسرت بگو اگه برعكسش اتفاق ميفتادو مادره من الكي الكي پاي پدر مادرتو ميكشيد وسط اون موقع تو چيكار ميكردي ميومدي اگه ميومدي خونه مامانم عيب نداره باهم بريم

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

برو و سعی کن بزرگی کنی و ببخشی مادرشوهرت خودش شرمنده میشه احتمالا شوهدت بدجور دلشو شکسته یا بی احت ...

آخه الان خیلی زوده اگه برم خیلی کوچیک میشم نه؟ هنوز دلم باهاش صاف نشده... میترسم هم به شوهرم بگم نمیام بیفته سر لج...