2777
2789
عنوان

بی بی چک🥺🥺🥺لطفا بیاین

255 بازدید | 37 پست

امروز ۱۲ روزه که امپول hcgزدم و فقط یدونه زدم

ساعت ۱ تست زدم همون لحظه مثبت نشد رفتم بعد دوساعت اومدم دیدم یه خط خیلییییی کمرنگه

ادرار اولم نبود

مجدد ساعت ۷ اومدم بی بی زدم  همون لحظه مثبت نشد بعد یساعت نگاش کردم خطش پررنگتراز اولین بی بی چک بود 

علائمم دارم مثل سنگینی سینه و سوزن سوزن شدن زیر دل تکرر ادرار سرگیجه و این علائم  س چارروزه دارم مخصوصا سینه رو 

الان این مثبت کاذبه یا ن میشه اعتماد کرد؟🥺

بی بیت کو

بایه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم همون پنج دیقه اول باید هاله بیوفته وگرنه کاذبه

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

شنیدم اچ سی جی 14 روز توی بدن اثرش هست 

سرچ کن بپرس 

من خودم 16روز بعدش زدم

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
🥺🥺🥺اخه چند نفر گفتن بعد چند ساعت خط افتادو باردار بودن!

ایشالا که باشی فردا برو آزمایش بده 🙃

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...