2777
2789
عنوان

خب من روش کراشم بهش پیام بدم 😐😂

145 بازدید | 8 پست

استاد ریاضی هست فیلسوفه بچم 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاشقش نشیااااا بی گدار به آب نزن دخترررر اگه بعدا بهت گفت من حسی بهت ندارم بدجور شکست میخوری!!!

نه بابا ‌. فقط مینویسم من تو رو ریاضی وار از صفر تا مثبت بی نهایت دوست دارم بعد میگم وای ببخشبد منظورم اسرا بود دخترخالم 😐🥴

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
نوچ چون پَسِت میزنه:/// حالا مجرده یا نه بگو تا بیشتر دلیل بیارم برات

مجرده 

خاااااعک😂😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️👩🏻‍🦯🕳

کرم دارم 😂😂😂 دوست دارم اذیتش کنم سرکلاس شوخی زیاد میکنیم  

مجرده  

خبببب

عرضم به خدمتت

متأسفانه آقایون ایرانی جنبه ابراز علاقه رو ندارن

ممکنه شما بهشون بگید حستونو بعد همه جا رو پر کنن که شما بهشون پیشنهاد دوستی و از این چرت و پرتا دادین

طبیعتا الان بهت علاقه ای نداره

پس اگه همچین ضایع بازی در بیاری عادی میشی براش سعی کن تظاهر کنی دست نیافتنی هستی براش

این شکلی احتمالا خودش جذبت میشه