2789
عنوان

ازدواج

437 بازدید | 31 پست

سلام خوبین؟میخام بدونم با کسی ک خونه داره ماشین داره وضعش خوبه . ولی قبلن کسیو دوسداشته وشکست خورده منجر ب ازدواج نشده و از لحاظ هیکل باهاتون تناسب نداره ازدواج میکنین؟ 

نه

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیر

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

هیکلشو اگه دوست نداری اصلا ازدواج نکن باهاش چون به مشگل میخوری...باید هیکلشو دوس داشته باشی تا بتونی رابطه ج برقرار کنی

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤

اون دلیل اخریت تیر خلاص رو ب من زد💔

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا

باید ببینم چقدر زمان گذشته از اون دختری که دوسش داشته و اون دختر جلو چشمش هست یا نه و ازدواج کرده یا نه

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼