2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 31 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چاقه یا کوتاهه ؟ نه 

ببین من درشت هیکلم چشام رنگیه سفیدم از نظر دیگران زیبام و تحصیلات دارم ولی اون تنها مزیتش وضع خوبشه از هیکل من کوچکتره و از نظر اخلاقی نمیدونم چجوریه

اون الان نیستش ی استان دیگس مال ده سال پیش بوده

اوووو پس خیلی وقت پیش بوده دیگه باید از ذهن و قلبش پاک شده باشه و اصلا همو نمیبینن که دوباره عشق شکل بگیره 

آخه به هرحال آدما ممکن قبلا یکیو رو دوس داشته باشن که قسمت هم نباشن یعنی فرصت زندگی دیگه نباید داشته باشن 

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼
ببین من درشت هیکلم چشام رنگیه سفیدم از نظر دیگران زیبام و تحصیلات دارم ولی اون تنها مزیتش وضع خوبشه ...

نه من کوتاهتر از خودم اصلا نمیتونم 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
اینا هیچکدوم ملاک ازدواج نیست  درمورد ازدواج اول ببینید هدف خودتون چیه بعد بهش فکر کنید

کلن خودم یکی دیگه رو شش ساله ی طرفه دوسدارم علاقه ای ب ازدواج ندارم منتها خواهر کوچکترم داره ازدواج میکنه حوصله حرف مردم رو ندارم 

علاوه بر کوتاهی لاغرترم هس

نه دیگه کلا ببین به دلت ننشسته 

ول کن 

چون اصلا هم قیافه عادی نمیشه 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
کلن خودم یکی دیگه رو شش ساله ی طرفه دوسدارم علاقه ای ب ازدواج ندارم منتها خواهر کوچکترم داره ازدواج ...

هیچ وقت زندگیتو بخاطر حرف مردم خراب نکن

مردم‌ پشت سر خدا هم حرف میزنن 

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸