2777
2789
عنوان

اقاااااا ی لظه بیاین لطفا🥲💔

102 بازدید | 6 پست

سلام....من افسرده م و وسواس فکری دارم....ب حدی که ایقد فشار بهم میاد به خاطر فکر کردن و استرس ک کل انرژی بدنم تلف میشه و دسو پام میلرزه و سرمم گیج میره

خییلی میترسم ام اس گرفته باشم سر این قضیه🙁کسی هس مثل من باشه؟

میترسم ب خاطر ای همه فشار اوردن ب خودم یه عمر بدبخت شده باشم

حس میکنم کف دستمم گرم میشه و گز گز میکنه جدیدا  بعد از فکر زیاد

چرا آخه مگه موضوع مهمی تو زندگی داری که مغزتو درگیر کرده

یه مدتیه اینجورم... از سالی که کنکور خواسم بدم اینجور شدم. قبلا خفیف بود منزوی بودنم الان خیییلی شدت گرفته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه مدتیه اینجورم... از سالی که کنکور خواسم بدم اینجور شدم. قبلا خفیف بود منزوی بودنم الان خیییلی شدت ...

ول کن عزیزم دورت بگردم 

تو دنیا نباید بابت سلامتی خودت ریسک کنی 

نکن گلم نکن عشقم ام اس خیلی سخته ها ی مدت بیخیال همه چی شو و دور از دغدغه باش و برای خودت زندگی کن 

ورزش کن برو خرید بگرد سعی کن با کسی آشنا بشی و خوش بگذرونی سلامتی حالا حالا به دست نمیاد ها 

وقتی هم که از دست می‌ره حالا هی پول جمع کن و کنکور بخون و خودت این ور اونور بزنی ارزش ندارد 

سر ی موضوع بیخود اکانتمو تعلیق کردن 
ول کن عزیزم دورت بگردم  تو دنیا نباید بابت سلامتی خودت ریسک کنی  نکن گلم نکن عشقم ام اس ...

چشم....واقعا الان که ترسیدم چیزیم باشه متوجه شدم که هیچ چیز بهتر از سلامتی نیست

ولی تنها دغدغه ای که دارم اینه میترسم تا الان گرفته باشم🥺

اگه گرفته باشم چی🥺

چشم....واقعا الان که ترسیدم چیزیم باشه متوجه شدم که هیچ چیز بهتر از سلامتی نیست ولی تنها دغدغه ای ک ...

زن داداش منم گرفت ولی داداشم نداشت پیشروی کنه 

۱۰سال پیش حدودا پول ی آپارتمان و خرجش کرد و ۵سال طول کشید تا درمون کنن 

درمونش هم فقط فقط بی خیالی و فکر و خیال نکردنه هیچ استرسی نباید داشته باشی 

سر ی موضوع بیخود اکانتمو تعلیق کردن 
زن داداش منم گرفت ولی داداشم نداشت پیشروی کنه  ۱۰سال پیش حدودا پول ی آپارتمان و خرجش کرد و ۵سا ...

اخی خدا بد نده....ایشون ارثی گرفتن؟  یا فکر و خیال زیاد باعث شد؟

اخه بضیا میگن بیشتر ارثیه

ینی اگه تا الان نگرفته باشم به خودم قول میدم دیگه به هیچی فک نکنم🥺