2777
2789
عنوان

پسری ک بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 104 پست
خیله خب حالا این رابطه تری سام و این چرت و پرتارو ول کنتو قانون، روابط غیر شرعی دو دختر و پسر هم ممن ...

ما درباره شرع با شما حرف نمیزنیم چون شما شرع و قانون کشور رو قبول ندارید و به اسلام ربطش میدید

روابط مورد قبول اکثر جامعه در چهارچوب ازدواج هست که شما بعد از رابطه هم حس خوبی داری و حداقلش خیالت راحته از این بابت که الان کسی درو وا نمیکنه کسی بفهمه ابروت میره یا باید مخفیانه باشه 

شما هر رابطه ای که این فکرو داشته باشید الان اگر کسی بیاد داخل قراره ابروتون بره یا باید مخفی بمونه یا باید بقیه ندونن رو باید غلط بدونید چون اگر درست بود اصلا این حس که ابروم میره به ذهنتون خطور نمیکرد 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما درباره شرع با شما حرف نمیزنیم چون شما شرع و قانون کشور رو قبول ندارید و به اسلام ربطش میدیدروابط ...

نه

چون عموم مردم فکر میکنن ی چیزی بده دلیل بر بد بودنش نیست

ی زمانی همه فکر میکردن زمین تخته

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره! به عقیده‌ای که زن را با مرد برابر نمی‌داند و بسیاری از کارها را برای جنس زن نامناسب می‌داند درحالی که همان کار برای جنس مرد به آن حد فجیع نمی‌داند یا در مواردی حتی کاری درست می‌داند، نباید نقد کرد؟

بیشتر ببینید
نهچون عموم مردم فکر میکنن ی چیزی بده دلیل بر بد بودنش نیستی زمانی همه فکر میکردن زمین تخته

ولی ایا تخت بود؟؟

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره! به عقیده‌ای که زن را با مرد برابر نمی‌داند و بسیاری از کارها را برای جنس زن نامناسب می‌داند درحالی که همان کار برای جنس مرد به آن حد فجیع نمی‌داند یا در مواردی حتی کاری درست می‌داند، نباید نقد کرد؟

بیشتر ببینید
دیدگاه شما بیشتر غرب گرایانه هست تا انسانی... بنظرم اینکه انسان ها میتوانند در تخت خواب با هر کسی بخ ...

دیدگاه غرب گرایانه اشکال داره ولی عرب گرایانه اشکال نداره؟کی به شما اینا رو گفته و فکر می کنید مثلا میتونید به دیگرانم اینو تحمیل کنید؟

حقیقتا خوشحالم من بچه هامو این مدلی که شما هستید پرورش ندادم و الحمدلله که خیلییی از بچه های شما رو تو مدرسه ها دیدم که کاااملا مخالف عقاید شما دارن رفتار میکنن حتی ظاهرشون شکل عقاید شماست و باطنشون صد درجه از بچه های هم نظر من بازتررر

اوکی حالا شما بفرمائید چه کسی تعیین میکنه چه چیزی اشتباهه که حرف زدنِ در اون موضوع باعث بشه کسی دیگه ...

به مجموعه رفتار هایی که مورد قبول اکثریت جامعه انسانی نباشد و براش دلایل معتبر و مسلم بیارن که شما واقعا توجیه بشی و اعتقاد قلبی پیدا کنی که بله این کار غلطه میگن رفتار غلط 

حالا شما میگید اون کار درسته ولی حتی ی دلیلی عقلانی ندارید براش بگید 

چرا اون کار درسته چون به خود شخص مربوطه پس اون ها قراره باهم ازدواج کنن؟اگر بله درسته و مشکلی نخواهد داشت و اگر نه شما تو جوونی بعد از اینکه رابطه‌ت با یکی تموم شد تا پیری وارد رابطه نمیشی؟اگر بله باز شما ی شخص دیگه رو درگیر این کردی و اگر نه ماشالله عزت نفس

نهچون عموم مردم فکر میکنن ی چیزی بده دلیل بر بد بودنش نیستی زمانی همه فکر میکردن زمین تخته

و دوش نگیرین جون جن توش هست و از این اراجیف زیاد داشتن 

راستی ی سوال شما هم فیلمی که خلخالی داخلش هست و نشون میده صورتش کرم زده رو دیدین؟کاش ی کارشناس فیلم شناسی میومد و تاییدش میکرد یا حالا ردش که اگر تایید میکرد کاش بشه درس عبرت خیلی ها 

راستی ی مصاحبه هم دیدم از هم کیشان و همکارانش که گفتن در اواخر زندگی حال و وضع خوبی نداشت. و همه تنهاش گذاشته بودن

به مجموعه رفتار هایی که مورد قبول اکثریت جامعه انسانی نباشد و براش دلایل معتبر و مسلم بیارن که شما و ...

نه استدلالت غلطه

تا همین چندصد سال پیش فکر میکردن زمین تخته

دلیلشونم این بود که مثلا حضرت عیسی گفته

همه ام قبول میکردن واقعا

بنابراین اعتقاد قلبی توجیه نیست

بعد بنده درمورد بند دوم حرفتون ی خورده شک دارم بهتره از خودتون بپرسم

شما میگید درصورتی درسته رابطه داشته باشن که ازدواج کنن؟ گی گفته‌. یکی ممکنه اعتقاد به دین نداشته باشه. این نظر شماست که رابطه خارج از ازدواج غلطه.

بیشتر ببینید
ما درباره شرع با شما حرف نمیزنیم چون شما شرع و قانون کشور رو قبول ندارید و به اسلام ربطش میدیدروابط ...

خب مثلا من با این قضیه که برادرام خواهرام یا دختر و پسرم با پارتنرشون عشق بازی و ..کنن مشکلی ندارم پس قطعا ایرادی نخواهد داشت دیگه درسته؟پس این چیزی ک شما گفتین ش ر ع برای شما که معتقدین کاربرد داره درسته چون قرار نیست نزدیکان ما ترسی داشته باشن بابت رابطه ی عاشقانشون با پارتنرشون 

پس کاش لااقل همفکرانتوک بهش پایبند باشن که میبینیم نیستتنن

و دوش نگیرین جون جن توش هست و از این اراجیف زیاد داشتن راستی ی سوال شما هم فیلمی که خلخالی داخلش هست ...

نه من فیلمشو ندیدم فقط شندیدم

ولی چطور مگه؟

بیشتر ببینید
دیدگاه غرب گرایانه اشکال داره ولی عرب گرایانه اشکال نداره؟کی به شما اینا رو گفته و فکر می کنید مثلا ...

چه ربطی به عرب گرایانه داره؟شما ازادید فرزندان خودتون رو هرجوری صلاح میدونید تربیت کنید منتهی اگر قرار باشه فرزند شما بیاد روی یکی دیگه اثر گذار باشه و اونو به سمت غلط بکشه این غلطه در تربیت شما باید شک کرد

اگر بچه هاتونو تربیت کردید بهشون اینم بگید لازم نیست اونی ک دیدگاهش درسته و جامعه هم قبولش دارن رو تغییر بدن چه لزومی داره اصلا بخوان تغییر بدن اگر حریم خصوصی حریم خصوصیه چرا شما میتونید تو کار دینی و اسلامی و هر چی دیگه ک من اصلا کاری بهش ندارم داخلت کنید ولی اونا نمیتونن؟ شما حتی تو سبک پوشش بعضیا میاین نظر میدین 

و فکرشون این هست همون رابطه ی خارج از اطدواج با چند خط عربی خوندن حلال میشه و درست 🙂

خب حق دارن برای خودشون و افرادی که معتقدن درست میگن

ولی شما وقتی میخوای ی ارزش انسانی ی کار خلاقی رو به ثبت برسونی باید چیزی باشه که ی بودایی، ی مسیحی ی بی دین هم بپذیره. نه فقط شامل یک اقلیت یا یک اکثریت باشه

بیشتر ببینید