2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بهار ۹۸ عمل کردم قیمتهارو در اون حد میدونم.عکس و از من به قیمت ۱۵۰ گرفتن خود عملشم شد دو میلیون و ...

چه کسایی نمیتونن عمل کنن

خداکنه من بتونم از شر عینک راحت بشم

چشمشون ضعیف نشد چون میگن فشاربه چشم میاد بازایمان طبیعی

من مجردم هنوز.ولی نه زن داداشم چیزیش نشده

فقط گاهی وقتا باید اشک‌مصنوعی بریزم چون چشمم خشکه

یه چیزی ام برا تو‌چشمم باید با احتیاط بمالم چون زود تر درد میگیره

اره بابا ربطی ب لنز نداره ک 

من ۳ماه بینیم عمل کردم بنظرتون میتونم دیگه عینک بزنم دکترم گفت میتونی ولی تنگ نباشه زیادنچسبه منم ترسیدم هنوزعینک نزدم چشام ضعیفترشده

چه کسایی نمیتونن عمل کنن خداکنه من بتونم از شر عینک راحت بشم

اونایی که قرنیه شون نازکه و اونایی که شماره چشماشون تو سه سال آخر ثابت نبوده باشه.برای عمل حتما باید سه سال شماره چشمتون ثابت باشه

من ۳ماه بینیم عمل کردم بنظرتون میتونم دیگه عینک بزنم دکترم گفت میتونی ولی تنگ نباشه زیادنچسبه منم تر ...

راستش منم بینیمو عمل کردم ولی بعد از لیزیک بود چون برای بینیم نگران بودم

اگه ورم ندارین و عینکتون سنگین نیست بذارین ولی من خودم شخصا این ریسک رو‌ نمی کنم واسه بینیم.

من ۳ماه بینیم عمل کردم بنظرتون میتونم دیگه عینک بزنم دکترم گفت میتونی ولی تنگ نباشه زیادنچسبه منم تر ...

من بعد عمل بینیم تا دوماه نزدم عینکمو بعدش نتونستم تحمل کنم دکترمم گفت اشکال نداره 

البته عینکمو عوض کردم عینکم خبلی سبک بود 

که جهان رنج بزرگیست...  نگارا تو بخند :) 
اونایی که قرنیه شون نازکه و اونایی که شماره چشماشون تو سه سال آخر ثابت نبوده باشه.برای عمل حتما باید ...

من داییم چندساله عینکی هست خاست عمل کنه گفت نمیشه نمیدونم چرا نشد میترسم منم نتونم عمل کنم

عمل ربطی به خون که نداره؟

راستش منم بینیمو عمل کردم ولی بعد از لیزیک بود چون برای بینیم نگران بودم اگه ورم ندارین و عینکتون س ...

هنوز بینیم ورم داره تاچقدر نباید عینک بزنی؟امون اول خاستم لنزبگیرم بیخیال شدم الانم میگم سه ماه گذشته دیگه ارزش نداره بخرم

هنوز بینیم ورم داره تاچقدر نباید عینک بزنی؟امون اول خاستم لنزبگیرم بیخیال شدم الانم میگم سه ماه گذشت ...

بینیمو یه ساله عمل کردم،ورم نداره

چرا ارزش نداره؟واقعا خوبه من یه سالی که از لنز استفاده کردم واقعا لذت بردم از بی عینک بودن

من بعد عمل بینیم تا دوماه نزدم عینکمو بعدش نتونستم تحمل کنم دکترمم گفت اشکال نداره  البته عینک ...

عینکم سبک هست دکترمم گفت اگه زیادنچسبه به بینی فشارنیاره اشکال نداره