2777
2789
بینیمو یه ساله عمل کردم،ورم نداره چرا ارزش نداره؟واقعا خوبه من یه سالی که از لنز استفاده کردم واقعا ...

میترسم لنزبذارم بعدها عمل لیزیک نتونم کنم

تاچقدر بعدعمل بینی نباید عینک بزنی

لیزیک کردی لنزمیذاری

عینکم سبک هست دکترمم گفت اگه زیادنچسبه به بینی فشارنیاره اشکال نداره

اره بزن نگران نباش 

چون شماره چشمتم زیاده  درک میکنم چه عذابی میکشی

که جهان رنج بزرگیست...  نگارا تو بخند :) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم لنزبذارم بعدها عمل لیزیک نتونم کنم تاچقدر بعدعمل بینی نباید عینک بزنی لیزیک کردی لنزمیذاری

لنز رو همین دکترایی که عمل انجام میدن میفروشن،اگه مریض بعد استفاده لنز نتونه عمل کنه بنظرتون دکتر میاد بازار خودشو با فروش لنز کساد کنه؟حالا باز برید پیش دکتر شخصا بپرسید که خیالتون راحت شه ضرر نداره.

من خودم تا چهار ماه بعد عمل بینیمو ورم داشتم و چسپ میزدم واسه همین عینک آفتابی ام نمیزدم.

نه الان دیگه لنز نمیذارم برای چی بذارم وقتی دیدم کامله

راستش منم بینیمو عمل کردم ولی بعد از لیزیک بود چون برای بینیم نگران بودم اگه ورم ندارین و عینکتون س ...

من سه ماهه بینیم عمل کردم عینک نزدم الان چشام دردمیکنه فکرمیکنم ضعیفترشده بنظرت لنزطبی بذارم خوبه یاتحمل کنم تاچندمدت دیگه بتونم عینک بزتم

اگه دکترم گفت میشه عینک بزنم بنظرت عینک بزنم دیگه ضررنداره واسه بینی

من سه ماهه بینیم عمل کردم عینک نزدم الان چشام دردمیکنه فکرمیکنم ضعیفترشده بنظرت لنزطبی بذارم خوبه یا ...

والا نمیدونم میترسم الان یه چیزی بگم خدای نکرده مدیونتون بشم.بهتره از پزشکاتون بپرسید و خودتون تصمیم بگیرین.

تازه الانم فکر کنم لنز قیمتش خیلی رفته باشه بالا اگه فقط واسه سه ماه میخاین استفاده کتید واقعا ارزش این هزینه رو نداره

لنز رو همین دکترایی که عمل انجام میدن میفروشن،اگه مریض بعد استفاده لنز نتونه عمل کنه بنظرتون دکتر می ...

من دوماه چسب زدم دکترم گفت دیگه چسب نمیخاد بزنی ولی بینیم هنوز ورم داره

من دوماه چسب زدم دکترم گفت دیگه چسب نمیخاد بزنی ولی بینیم هنوز ورم داره

منم دکترم بعد یه ماه گفت نمیخاد بزنی اگه دیدی ورمش بیشتر شد بعد بزن ولی من حرفشو گوش ندادم و زدم ⁦ಠ_ಠ⁩

منم دکترم بعد یه ماه گفت نمیخاد بزنی اگه دیدی ورمش بیشتر شد بعد بزن ولی من حرفشو گوش ندادم و زدم ⁦ಠ_ ...

خب چسب زدی ورمش بهترشد ؟بهم گفت نزن منم نمیزنم ولی ورم داره یعنی بزنم اشکال نداره

درسته دیگه شما میگید سه ماهه  عمل کردین میمونه سه ماه

چندروزدیگه باید برم پیش دکترم اگه گفت اشکال نداره عینک میزنم ولی اگه نزنم شاید بهترباشه اگرم گفت بزن شاید نزدم لنزگرفتم