2777
2789
تا پنج سال ممکنه چشم باز ضعیف شه اونم درحد نیم یا بیست و پنج. اگه ضعیف بشه دیگه عمل نمیکنن فقط یه ب ...

کدوم از این عملا ها بهتره لیزیک یا چیزای دیگع؟

این راسته میگن عنل کنی بعدش نمیتونی زایمان طبیعی داشته باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم از این عملا ها بهتره لیزیک یا چیزای دیگع؟ این راسته میگن عنل کنی بعدش نمیتونی زایمان طبیعی داش ...

اینو دکتر باید بگه بهتون.

نه درست نیست من زن داداشم عمل کرد زایمانم کرد.

زن پسر عمه م هم عمل کرد و زایمانشم طبیعی بود.

یه نقطه قرمز بهتون نشون میدن باید به همون نگا کنید چشم ازش بر ندارین واسه همین اصلا نمیفهمید چیکار د ...

برای اینکه بفهمم میتونم عمل کنم باید برم چشم پزشک چیکارنیکنن عکس میگیرن میفهمن؟هزینه عکس چقدره چون من الان نمیخام عمل کنم فقط میخام بفهمم میتونم هروقت خاستم عمل کنم یانه

خداروشکر عزیزم  من تازه عمل کردم هنوز قطره میریزم  میگن به مرور زمان مشخص میشه

آهان بله درسته تا 6 ماه بعد دید نهایی تون مشخص میشه انشاءالله کامل میشه و همه چیز به خوبی پیش میره 

من خودمم خرداد نوبت دارم خیلی هم می ترسم 😶

برای اینکه بفهمم میتونم عمل کنم باید برم چشم پزشک چیکارنیکنن عکس میگیرن میفهمن؟هزینه عکس چقدره چون م ...

من بهار ۹۸ عمل کردم قیمتهارو در اون حد میدونم.عکس و از من به قیمت ۱۵۰ گرفتن خود عملشم شد دو میلیون و هشتصد که با بقیه چیزا مثل پکیج اتاق عمل و قطره ها شد سه تومن.

چشم پزشک عینکتونو بررسی میکنه عکستونو میبینه یکم چشمارو دست میزنه از رو پلکتون بعد تشخیص میده که عمل کنید یا نه

آهان بله درسته تا 6 ماه بعد دید نهایی تون مشخص میشه انشاءالله کامل میشه و همه چیز به خوبی پیش میره&n ...

ان شاءالله 

به امید خدا عمل شمام خوب پیش میره♥

که جهان رنج بزرگیست...  نگارا تو بخند :) 
یه نقطه قرمز بهتون نشون میدن باید به همون نگا کنید چشم ازش بر ندارین واسه همین اصلا نمیفهمید چیکار د ...

خب چنددقیقه به یه نقطه خیره بشی چشم هم دردمیاد هم اشک میاد