2777
2789
من تاحالا استفاده نکردم میترسم چجوری باید گذاشت

چندتا برد به من معرفی کردن،یادم نیست همشونو،مال من مارشال بود.باید قبل استفاده دستاتونو قشنگ بشورین بذارین خودش خشک شه بعد لنز رو با محلول مخصوصش میشورین میذارین تو چشم موعه دراوردنشم همین جوری دستتونو بشوریم لنزو درارین با محلولش بشورین بذارین تو جاش و‌یکم از محلولو بریزین روش.هر دو روز یه بار هم حتما باید محلول جا لنزی عوض شه.اگه توضیحمم واضح نبود تو گوگل سرچ بزنید میاره براتون

همسر من سال 94 دو میلیون و هفتصد شد الانم خودم خرداد نوبت دارم پارسال 7.5 بود امسال تعرفه میخوره گرو ...

چرا بعضیا میگن نمیتونن عمل کنن من دوس دارم عمل کنم ولی نمیدونم میشه یانه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به من اونطوری گفتن  تازه ی دکتر بالای ۲۶سال میگفت دیدت کامل برگشت؟  من ۳بودم استیگمات ا ...

چرا کامل نشد همسر من یک و نیم آستیگمات و یک و نیم ضعیف بود چشمش روی هم نمره 3 بود الان کامل نرمال شده فقط یک چشمش آستیگمات اونم از بیست و پنج کمتر چون جای دیگه چکاب رفت گفت آنقدر کمه که میشه گفت نیست کلا 

خدا روشکر  به مرور برگشت یا همون اول کامل خوب شد؟  به من گفته بود یک ماه و نیم زمان میبر ...

من میترسم ازعملش چون چشم بازهست همه چیزو میبینی یعنی نمیشه بیهوش کنن اگه خودم بخام

من چشمم یکیش ۳هست یکیش۲۵صدم هست ولی الان نمیتونم عینک بزنم ضعیفتر شده هردوچشم باهم عمل میکنن دیگه کا ...

بیست و پنجو نمیدونم عمل کنن یانه.

بله هر دوچشم با همه.

دید من کامل شد سه سال هم گذشته چشمم ضعیف نشده

چرا بعضیا میگن نمیتونن عمل کنن من دوس دارم عمل کنم ولی نمیدونم میشه یانه 

بستگی به ضخامت قرنیه داره گمونم،  باید حتما از چشمتون عکس بگیرند بعد میگن میشه یا نمیشه البته الان لازک لایه خیلی نازک از قرنیه برمیدارن قبلا لیزیک میکردن که تقریبا لایه بیشتری از قرنیه برمی‌داشتند 

بیست و پنجو نمیدونم عمل کنن یانه. بله هر دوچشم با همه. دید من کامل شد سه سال هم گذشته چشمم ضعیف نش ...

اگه عنل کنی چندسال بعدش ممکنه باز چشم ضعیف بشه میشه باز عمل کرد

اگه عنل کنی چندسال بعدش ممکنه باز چشم ضعیف بشه میشه باز عمل کرد

تا پنج سال ممکنه چشم باز ضعیف شه اونم درحد نیم یا بیست و پنج.

اگه ضعیف بشه دیگه عمل نمیکنن فقط یه بار میشه عمل کرد.

دردش هیچ ازاینکه چشمات بازهست میبینی تیغ رو میترسم

یه نقطه قرمز بهتون نشون میدن باید به همون نگا کنید چشم ازش بر ندارین واسه همین اصلا نمیفهمید چیکار دارن باهاتون میکنن کل عملشم ده دیقه بیشتر نیست

چرا کامل نشد همسر من یک و نیم آستیگمات و یک و نیم ضعیف بود چشمش روی هم نمره 3 بود الان کامل نرمال شد ...

خداروشکر عزیزم 

من تازه عمل کردم هنوز قطره میریزم  میگن به مرور زمان مشخص میشه

که جهان رنج بزرگیست...  نگارا تو بخند :)