2777
2789
عنوان

بچه ها سلام خیلی ناراحتم از

215 بازدید | 22 پست

برادرم . 

مجردم و پیش خانواده زندگی میکنم

برادرم متاهله

هر بار میاد خونه مادرم پیش زنش باهام بد حرف میزنه 

اوایل فکر میکردم زنش مقصره اما فهمیدم خودش شعور نداره

اصلا وقتی با من بد حرف میزنه مادرم اصلا چیزی بهش نمیگه انگار نه انگار

خیلی ناراحتم 

اخه کدوم برادر هر بار پیش زنش با خواهرش بد حرف میزنه.  

نفرت دارم از خانوادم

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

خو بهش بگو دلیل این رفتارشو

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

خودت زبون داری که 

جوری جوابشو بده لال شه 

چجوری منتظر میمونین یکی دیگه ازتون دفاع کنه؟من خودم تا موهای طرفو دونه ب دونه نکنم دس بردار نیستم 

اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه بعضی از برادرها شعور رفتار با خواهر رو بلد نیستن منم مشکل شما رو دارم

چرا عاشق خدا نباشم؟✨ وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی👑نی نیار جان چرا تعلیق میکنی کاربر قدیمی هستم🥺
متاسفانه بعضی از برادرها شعور رفتار با خواهر رو بلد نیستن منم مشکل شما رو دارم

میشه نمونشو بگید مثلا چی میگه و چیکار میکنه . مجردم بود خیلی اذیتم میکرد

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

خودت زبون داری که  جوری جوابشو بده لال شه  چجوری منتظر میمونین یکی دیگه ازتون دفاع کنه؟م ...

حوصله جنگجال باهاشو ندارم چون شخصیت نداره صدتا بارم میکنه

حوصله جنگجال باهاشو ندارم چون شخصیت نداره صدتا بارم میکنه

پس بهترین راه دایورت کردنه 

برات مهم نباشه، همون زنش لیاقتشه 

ولشون کن بابا خودتو اذیت نکن 

مثلاً فکر می‌کنه جلو همسرش من رو تحقیر کنه باعث خوشحالی اون میشه در صورتی که همسرش به شدت ناراحت میشه و ایشون از من معذرت خواهی می‌کنه 

چرا عاشق خدا نباشم؟✨ وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی👑نی نیار جان چرا تعلیق میکنی کاربر قدیمی هستم🥺
مثلاً فکر می‌کنه جلو همسرش من رو تحقیر کنه باعث خوشحالی اون میشه در صورتی که همسرش به شدت ناراحت میش ...

افرین به همسرش . اما زن داداش من هیچی نمیگه و ظاهرا از ته دل خوشحال میشه

افرین به همسرش . اما زن داداش من هیچی نمیگه و ظاهرا از ته دل خوشحال میشه

شما اصلا به خودت نگیر کلا نادیده بگیر خودش متوجه کار بدش میشه

پس بهترین راه دایورت کردنه  برات مهم نباشه، همون زنش لیاقتشه  ولشون کن بابا خودتو اذیت ن ...

زنش چنان بلایی سرش در میاره جرعت نداره جوابشو بده . 

این کلا مجرد بود باهام خوب نبود .

متنفرم بخدا اصلا من غریبه ها خیلی بهتر بامن حرف زده تا برادرم متنفرم بگم برادر دارم

شما اصلا به خودت نگیر کلا نادیده بگیر خودش متوجه کار بدش میشه

انقدر بدی کرده دوس ندارم نه خودشو ببینم نه زنش نه بچش اما مجبورم

زنش چنان بلایی سرش در میاره جرعت نداره جوابشو بده .  این کلا مجرد بود باهام خوب نبود . متنفرم ...

عزیزم کلا نادیدشون بگیر.بیشتر زن برادرا همینن. الان زن دایی من عاشق اینه بین داییم و مامانم اختلاف بیفته 

داداشتم که ماشالا خوب پشت زنشو گرفته. بزار حالا ببینیم چه گلی ب سرش میزنه 

اصلل محل نده ب جفتشون

عزیزم کلا نادیدشون بگیر.بیشتر زن برادرا همینن. الان زن دایی من عاشق اینه بین داییم و مامانم اختلاف ب ...

نمیدم ولی من مجردم وقتی میان خونه مادرم کلا تو چشم همیم . ولی میخام این بار تلفنی بهش بگم حرفامو

عزیزم کلا نادیدشون بگیر.بیشتر زن برادرا همینن. الان زن دایی من عاشق اینه بین داییم و مامانم اختلاف ب ...

اوایل میدیدم زنش اذیتش میکنه و سوارش میشه ناراحت میشدم که کسی داره ازش سواستفاده میکنه اما فهمیدم خودش خیلی راضیه زنش بزارش تو توالت و درش بیاره دیگه ناراحت نمیشم 

من مجردم و مجبورم با خانواده سر کنم اما ته دلم میسپارم دست خدا