2777
2789
عنوان

بچه ها سلام خیلی ناراحتم از

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 22 پست

اگه امکان داره برو کلاس آموزشی تا وقتی میان سرت گرم کاری باشه باهاش چشم تو چشم نشی

چرا عاشق خدا نباشم؟✨ وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی👑نی نیار جان چرا تعلیق میکنی کاربر قدیمی هستم🥺
اوایل میدیدم زنش اذیتش میکنه و سوارش میشه ناراحت میشدم که کسی داره ازش سواستفاده میکنه اما فهمیدم خو ...

معذرت میخوام ولی داره خر حمالی زنشو میکنه خیلیم راضیه داداشت 

فردا پسفردا که از خونه بیرونش کرد تازه میفهمه چه کرده 

بیخیالشون

اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه امکان داره برو کلاس آموزشی تا وقتی میان سرت گرم کاری باشه باهاش چشم تو چشم نشی

سرکار میرم خدا رو شکر اما شبها بیشتر تو چشم همیم

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

معذرت میخوام ولی داره خر حمالی زنشو میکنه خیلیم راضیه داداشت  فردا پسفردا که از خونه بیرونش کر ...

بزار هر بلایی سرش بیاره . مردی که شعور داشته باشه اجازه نمیده کسی سوارش شه . دقیقا هم نقش مرد خونه رو داره هم نقش زن خونه . از صبح زود تا شب زنش روی مبل و توی گوشیه و نه کار به غذا داره نه ظرف شستن نه بچه داری نه پوشک عوض کردن نه لباس شستن.  تمومشو خوداین برادر انجام میده . و خیلیم جالبه همشم این ور اون ور میگه زنم تو خونه خیلی زحمت میکشه و خسته میشه

ولی ما ۶ ساله چیزی ندیدیم 

کلا شخصیت کارمندی شو زیر سوال برده . 

اون وقت اومده برا من علامه در شده 

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

بزار هر بلایی سرش بیاره . مردی که شعور داشته باشه اجازه نمیده کسی سوارش شه . دقیقا هم نقش مرد خونه ر ...

داداشت بدبخته و واقعا احمقه 

یه روز همین زنش میشه ملکِ عذابش 

داداشت بدبخته و واقعا احمقه  یه روز همین زنش میشه ملکِ عذابش

یکی دو بار پدرم بهش اوایل گفته بود . نمیدونی چه غوغایی کرده بود اینکه به شما ربطی نداره و حق ندارید برا من تصمیم بگیرید من راضیم 

یکی دو بار پدرم بهش اوایل گفته بود . نمیدونی چه غوغایی کرده بود اینکه به شما ربطی نداره و حق ندارید ...

بخدااا کههه وقتی پدرشو دراورد زنش حالیش میشه چه غلطی کرده 

حتما خیلی کوزت بودن بهش خوش میگذره دیگه بزارین خوش باشه😂

بخدااا کههه وقتی پدرشو دراورد زنش حالیش میشه چه غلطی کرده  حتما خیلی کوزت بودن بهش خوش میگذره ...

متنفرم ازشون . 

این مجردم بود یادمه باهام بد بود در حد ....