2777
2789
عنوان

دانشگاه حضوری

140 بازدید | 15 پست

سلام به همه وقتتون بخیرباشه

به ما از دانشگاه اطلاع رسانی کردند فردا حضوریه وبایدحضوری بریم.

چندتا سئوال داشتم اول اینکه من ترددی هستم وخوابگاهی نیستم بعد ساعت های کلاسامم پشت سرهم نیست مثلا8تا10.10تا12.2تا4عصر.6تا8عصراینطوریه

بعدمن فردا چطور بایدبرم؟!یعنی اگر برم بایدکل روز تا8شب دانشگاه باشم یامیتونم بیام خونه؟!درضمن راهمم دوره یعنی خونمون تا دانشگاه مسافتش زیاده

واینکه مابعضی جزواتمون پی دی اف بوده کتاب نبودالان منم باید پی دی اف داشته باشم توگوشی؟!

واینکه کلاسا همش یه جاست یانه واحدواحدجداست؟!

یکی میشه به من توضیح بده!!!!

ممنون میشم

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بایدبمونی 

یعنی تا8شب؟!

بعدخوب یعنی بقیه دانشجو هاهم میمونند

بعدگوشی میتونم.ببرم؟!

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بایدبمونی 

ببخشیدسئوالاتم زیاده تازه قراره برم برای همین

یعنی تا8شب؟! بعدخوب یعنی بقیه دانشجو هاهم میمونند بعدگوشی میتونم.ببرم؟!

اره دیگ میگی مسافتت دوره پس کرایه نمیکنه ددوساعت بیای برگردی دوباره 

دانشجوهای دیگ اگ خونشون نزدیک باشه میرن خونشون یااگ خابگاهی باشن میرن خابگاه کساییم ک راهشون مثل شمادوره میمونن ،اره باباگوشی ببر

🦋

همون دانشگاه باید بمونی من خودم راهم دور دیگ نمی‌رم خونه برا جزوه برو قسمت انتشارات جزوه استادت بگو برات پرینت کنه البته قبلش با استادت هماهنگ کن چون هر استاد ممکن چند تا جزوه داشته باشه

دنبال بهترین نباش❌دنبال یه آدم معمولی باش که سعی می‌کنه برات بهترین باشه✨🙂
اره دیگ میگی مسافتت دوره پس کرایه نمیکنه ددوساعت بیای برگردی دوباره  دانشجوهای دیگ اگ خونشون ن ...

آهان خیالم راحت شد

آخه گفتم.شایدنزارند بمونیم برای همین

یهوگفتن بیاید:")

همون دانشگاه باید بمونی من خودم راهم دور دیگ نمی‌رم خونه برا جزوه برو قسمت انتشارات جزوه استادت بگو ...

نه جزوه دادن ولی میگم که یعنی باگوشی سرکلاس بزارم جزوه استادایرادمیگیره؟!

پس همون8صبح تا8شب باید موند

نه جزوه دادن ولی میگم که یعنی باگوشی سرکلاس بزارم جزوه استادایرادمیگیره؟! پس همون8صبح تا8شب باید مو ...

اره گیر میدن من خودم مجازی خوندم ولی از دوستام که رفتن میگن ۹۰ درصد میگن گوشی نباید سر کلاس روشن باشه بعد اگر داخل سایت دانشگاه برات زمان یه کلاس زده مثلا 3 یا 4 ساعت ممکن استاد کلا 1 ساعت درس بده به اون تایم ها توجه نکن 

ن باباکاری ندارن برومیزاخربشین گوشیتم بگیردستت

خیلی هم عالی دستتون دردنکنه💖💖

خداکنه بتونم جلوموببینم قدم نمیرسه😅

اره گیر میدن من خودم مجازی خوندم ولی از دوستام که رفتن میگن ۹۰ درصد میگن گوشی نباید سر کلاس روشن باش ...

آهان میگم خوب گذاشتمش توکیف ولی روشن نکنم چی؟!برای زنگ زدن!

آره یعنی اگه8تا10هست فقط یکساعتشه؟!

آهان میگم خوب گذاشتمش توکیف ولی روشن نکنم چی؟!برای زنگ زدن! آره یعنی اگه8تا10هست فقط یکساعتشه؟!

مشکلی نداره دیگ اینقدر هم سخت گیر نیستن.

برا ساعت هاش مثلا من چون رشتم حسابداری یه درس داشتم ترم ۱ اسمش بهایابی ۱ توی برنامه زده بود از ساعت ۳ تا ۶ ولی استادش کلا 1 ساعت درس میداد خیلی خیلی میخواست دیگ درسه بده میشد یک ساعت و نیم همشون همینطور بودن نه فقط این من خواستم مثال بزنم 

مشکلی نداره دیگ اینقدر هم سخت گیر نیستن. برا ساعت هاش مثلا من چون رشتم حسابداری یه درس داشتم ترم ۱ ...

اهان

استرس دارم یه خورده  برای همین  

خیلی هم خوب

دستتون دردنکنه که بهم پاسخ دادید