khkhkhk مدیر استارتر عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 65 عنوان بارداری 68 بازدید | 6 پست سلام خانما. میشه راهنمایی کنید؟ 5 هفته و دو روزم درد زیر شکم و پهلو چپ طبیعیه؟ و اینکه علایم ندارم اصلا دائما یکسان نماند حال دوران، غم مخور...... 😍😍 1401/01/14 | 15:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khkhkhk مدیر استارتر عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 65 دکتر رفتم گفت تا 8 هفته نیا. داروهامو داد. خواستم ببینم خانمایی ک باردارن تجربه اینجنین دارن یانه؟ دائما یکسان نماند حال دوران، غم مخور...... 😍😍
khanomgol90 عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 470 دکتر رفتم گفت تا 8 هفته نیا. داروهامو داد. خواستم ببینم خانمایی ک باردارن تجربه اینجنین دارن یانه؟&n ... منم فقط صبحا یکم دهنم تلخه و گاهی قسمت چپ شکمم تیر می کشه و تنها عللمتی که دارم اینه که خیلی ضعف دارم و تکرر ادرار
khkhkhk مدیر استارتر عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 65 منم فقط صبحا یکم دهنم تلخه و گاهی قسمت چپ شکمم تیر می کشه و تنها عللمتی که دارم اینه که خیلی ضعف دار ... من ضعف ندارم امروز تکرار ادرار دارم. و گاهی دردای پریوذی و سمت چپ شکم و پهلوم. کاش طبیعی باشه دائما یکسان نماند حال دوران، غم مخور...... 😍😍
khanomgol90 عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 470 من ضعف ندارم امروز تکرار ادرار دارم. و گاهی دردای پریوذی و سمت چپ شکم و پهلوم. کاش طبیعی باشه طبیعیع من الان دو هفته است تخمدان چپم تیر می کشه
khkhkhk مدیر استارتر عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 65 طبیعیع من الان دو هفته است تخمدان چپم تیر می کشه من امروز نمیدونم چرا بیشتر شده درد پریودی هی میگیره ول میکنه. دائما یکسان نماند حال دوران، غم مخور...... 😍😍