2777
2789

آشپزخونه همین جوری خوب و عالیه 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم شماتومامی گپم‌هستید؟

بله...ولی اینجا بیشترم

اونجا کاربریم ننجونِ

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
الان قراره چطوری تی وی ببینید؟؟

صداشو میشنون😅😂😂😂😐

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

این مبلو بد چیدی یا بزار جلوی تیوی یه سلطنتی بگیر واسه اینور

یا همینو نگه دار اینجا باز بچین یه ال بزار جلوی تیوی 

میز نهار خوردی هم بگیز با یکم اکسسوری خیلی خلوته برعکس خونه ماااا دیگ جا نیس🤣🤣🤣

دیوارات خالیه  نیاز به تابلو داره.رنگ فرشت تیره کرده خونه رو.چیدمان مبلات هم جالب نیس.خونت نور خوبی داره از گلای طبیعی بیشتری میتونی استفاده کنی که به خونت روح بده.یه دست مبل یا میز ناهار خوری دیگه خونت کم داره

منم فکر میکردم فقط خودم تنها اینجام ولی... این فکرو نکن الان کسانی که حتی فکرررررشم نمیکنی از آشناه ...

یلحظه بدنم یخ کرد.، یه حس ناامنی بهم دس داد  

اسمم رهاست. رها صدام کنیدکاربری دووممه کاربر سال "۹۷"هستم. ممنون میشم تاپیک جالبی دیدید تگم کنید. وقتی داشتم کاربری میزدم هرچیو میزدم نمیومد منم عصبی شدم همینو گذاشتم.
ای وااای

ننجون قشنگ سایت😍😂چن وقته امضاهات غمگینه حالت خوبه؟خوشحالی قربونت؟

خداحافظ عشقِ آخرِ من نِمیری از قلب و باورِ من...💔🖤🥀ی کاری کردی نبینم اصن روی خوشو بی تو ازم دنیامو گرفتی ب اون چشمات قسم...💔🖤
یلحظه بدنم یخ کرد.، یه حس ناامنی بهم دس داد    

حواست باشه خلاصه...

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
اره گلم پ اشتباه حدس نزدم ..قطع شده چندروزی یاازمن مشکل دارع

والله شنیدم چند روزه سایت بسته س

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...