2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدااات عزیزدلم❤ مامانم مریضه گلم حال روحیم خیلی ردیف نیست اما چاره ای نیست باید با سختیهای زندگی جن ...

ان شاءالله خدا سلامتی و دل خوش بده عزیزم❤❤

خداحافظ عشقِ آخرِ من نِمیری از قلب و باورِ من...💔🖤🥀ی کاری کردی نبینم اصن روی خوشو بی تو ازم دنیامو گرفتی ب اون چشمات قسم...💔🖤
عه اونه؟؟

میگه نیست ولی خیلی شبیهشه  

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
اولین باره عکس خونمونو میزارم😐

دیگه نمیزاری؟ 

هیچ وقت امیدت به آدما نباشه...😉 چون تو سریعترین زمان نا امیدت میکنن...🙂همیشه روزهایی هست که انسان در آن کسانی را که دوست داشت، بیگانه می یابد...!

خونه به این بزرگی میشد به لاکچری ترین حالت چید😑

هیچ وقت امیدت به آدما نباشه...😉 چون تو سریعترین زمان نا امیدت میکنن...🙂همیشه روزهایی هست که انسان در آن کسانی را که دوست داشت، بیگانه می یابد...!
اولین باره عکس خونمونو میزارم😐

چقدر شبیه اون خونه اس🤕 

مبارکتون باشه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
ان شاءالله خدا سلامتی و دل خوش بده عزیزم❤❤

قربووونت برم قشنگم🧡💚💙

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اون پشت پله ها میشد اشپزخونه این نه ولی خیلی شبیهشه

آره