2777
2789
عنوان

خونه شخصی

338 بازدید | 28 پست

بچه ها من وقتی میرم‌سفر یا جایی...وقتی توشه خودمون نباشم وخانواده شوهرم گذرشون اونجا بخوره میرن خونم..من دوست ندارم وقتی نیستم کسی بره.. 

کلید رو میگیرن میرن..

نمیگم آدمای بدی هستن ..وقتی میام تازه خونه تمییز ترازقبل. ایندفعه مثلا حیاط رو هم مادرشوهرم برام شسته بود..ولی درکل دوست ندارم وقتی نیستم کسی بره..میدونم شوهرم سخته بگه واقعا هم حق میدم بهش ولی دلم میخواد غیر مستقیم به مادرشوهرم نشون بدم که کارش زشته..دقیقا روزای نزدیک به عروسی که ما خونه رو چیده بودیم هم رفت تا روز عروسی اونجا موند 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم بدم میاد ، حق داری واقعا خونه حریم شخصیه، وقتی نیستی کسی نباید بره خودشون باید بدونن واقعا

بعد مادرشوهرم میگه من باهات راحتم تو میای خونم هرچی ولت میخواد برو ازسریخچال بردار وراحت باش منم میام راحت باشم..ولی من بدم میاد چه جوری بهش بگم؟؟؟

نگین میخواین برین فلان جا یهو بگین ما تو راهیم اینجور دیگه کلید ندارن

مثلا میریم شهرشون بعد مثلا پسرش چون شهرای مختلف جلسه داره کلید مارومیگیره ومیره..خب چی بگیم ما؟؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز