2821
2789
عنوان

خونه شخصی

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 28 پست
خب اگه باهاش راحتی بگو اگه میشه موقع ایی که ما نیستیم نیایید خونمون من خجالت میکشم میایید زحمت میکشی ...

وای نه اصلا نمیشه اینجوری بگی...با اشتباه برداشت میکنه یا میگه من باهات راحتم که تورات بشی باهام..کلا مم قبل عروسی هم‌رفت توخونه تا روز عروسی از وسایل هم استفاده میکرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چیکار کنم متوجه بشن؟

هیچی.......چیزی بگی حرمتها شکسته میشه......فعلا سکوت تا ببینی چی میشه

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
خب آخه میترسم عادت کنن....

چاره چیه؟؟؟؟؟خودت میگی زن خوبیه.....فعلا نگو تا یه تصمیم درس بگیری ..با یه آدم دانا مشورت کن

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
😳 همون موقع گربه رو دم حجله کشته

دقیقا..کلا اگه شوهرم خوب نبود به خاطر مادرشوهرم بله نمیگفتم..ولی چون شوهرم خودش ازدست کارای مادرشوهرم حتی دلش میخواد گریه کنه...به شدت زن‌مهربون وخوبی اما راحته مثلا به خونه ما میگفت خونه خودمون

این یعنی اینجا هم من حاکمم نه زنت 😂

اصلا عجیبه..خیلی تومسائل شخصی وارد میشه...

البته من کاری کردم که دیگه نمیگه خونه خودمون...ولی درکل سیاست داره ...زن مهربونیه دلم نمیاد گاهی ولی خب..

اصلا عجیبه..خیلی تومسائل شخصی وارد میشه... البته من کاری کردم که دیگه نمیگه خونه خودمون...ولی درکل ...

مادرشوهرت از درمهربونی وارد شده تا چیزی نگی و بتونه راحت کاراشو انجام بده 😂 ما به این کار میگیم فضولی تازه عروسی کردی؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز