2777
2789
عنوان

چرا چادر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1815 بازدید | 44 پست
عزیزممم منم مانتویی بودم تازه باحجاب هم نه! اینو میکم ک فکر نکنید سخته. اتفاقا انقدر خوبه. فقط برا ...

دقیقا منم مانتویی با حجاب نبودم، مانتو کوتاه و موهام بیرون، ولی الان یه مدته مثلا موهامو میپوشونم...

جایی برم ک تنها باشم سر میکنم چون واقعا حس خوبی میگیرم

ولی هنوز جلو دوستام و فامیل یا کسایی ک میشناسنم سرنکردم

فقط یه تعداد انگشت شمار میدونن...

چادرم مناسبه، با شال و روسری مشکل دارم و اینک حس میکنم حجاب اصلااا بمن نمیاد

ولی خیلی دارم خودمو قانع میکنم ک همیشگیش کنم، چون عذاب وجدان میگیرم، نمیخام واقعا بی حرمتی کنم یا سرکنم کلا یا نکنم.

عزیزم سلام. اتفاقا چادر نظم میده به تیپت عزیزم.  چادر بی‌نظیر هست.😍

سلام عزیزم، اره صد در صد چادر عالیه، واقعا خانومای چادریو میبینم کیف میکنم انقد تمیز و مرتب هستن و بهشون میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم مانتویی با حجاب نبودم، مانتو کوتاه و موهام بیرون، ولی الان یه مدته مثلا موهامو میپوشونم... ...

ابجی حجاب نمیاد که نداریم😁 شیطان گناه رو خوشگل نشون میده. شما فکر میکنید بی حجابی بهتون میاد درسته؟ خب اینو گفتم بهتون

بعد ابجی جونم یواش یواش پیس برید اصلا نگران نباش فقط برات حسابی دعا میکنم ان شاءالله به مقامات عالیه برسی و سعی کن تشخیص بدی کدوم صدا وسوسه شیطونه 

التماس دعا❤

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ابجی حجاب نمیاد که نداریم😁 شیطان گناه رو خوشگل نشون میده. شما فکر میکنید بی حجابی بهتون میاد درسته؟ ...

اره واقعا حق با شماس، دلم میخواد یه تصمیم محکم و درست بگیرم، حتی چادرمو بردم امامزاده تبرک کردم وقتی ک خریدمش، اولین بار رفتم امامزاده باهاش، خدا کمکم کنه بتونم حفظش کنم و این خجالت و دودلیو بزارم کنار

سلام وقت دوستان بخیر. من از اول تا سن تقریبا ۲۶ سالگی کاملا آزاد بودم.  آزاد یعنی نه خیلی راح ...

عزیزممم منم شب عاشوراا🥺🥺

شماهم برامون دعا کن قشنگ❤

اره واقعا حق با شماس، دلم میخواد یه تصمیم محکم و درست بگیرم، حتی چادرمو بردم امامزاده تبرک کردم وقتی ...

وای ابجی چه کار قشنگی🥺🥺🥺

اخی عزیزم ان شاءالله حله دیگه الان مهمون خداییم خدا خودش یه فرجی کنه ان شاءلله😁😘 فقط ابجی اینم بگم و برم دیگههه😅😅 شما پیش حضرت زهرا خجالت بکشی بهتره یا پیش مردم؟ این خجالت پیش فک و فامیل اولا یه تلقینه بعد هم از بین میره فداتشم به جایی میرسید که با اقتدار سر میکنید چادر رو😍😍❤

من راستش اوایل بدون حجاب بودم چون دور و برمون هم کسی حجاب نداشت 🤦‍♀️🤦‍♀️

البته نه خیلی ناجور ولی کلا عقیده نداشتم.

بعد خدا بهم لطف کرد و منو لایق دونست که با حجاب آشنام کنه، بعد هم خودم همت کردم و چادری شدم.

از روزی که چادری شدم تمام اتفاقات خوب زندگی ام رقم خورد، البته اطرافیان اوایل خیلی اذیتم کردند (به خصوص دخترهای فامیل) ولی من انتخابمو کرده بودم و احساس پاکی و سبکی عجیبی داشتم. جالبه که الان دو تا دختر دیگه هم توی فامیلمون چادری شدن و من دیگه تنها نیستم.

واقعا چادر به زن وقار و شخصیت میده. 

وای ابجی چه کار قشنگی🥺🥺🥺 اخی عزیزم ان شاءالله حله دیگه الان مهمون خداییم خدا خودش یه فرجی کنه ان ...

چ حرف قشنگی زدی عزیزم، واقعا بخاطر مردم نباید خجالت بکشم، انشاالله تو همین ماه عزیز، محکم و قاطع پای تصمیمم میمونم و با افتخار سرمیکنم چادرمو...مرسی گلم بابت حرفای قشنگت

چ حرف قشنگی زدی عزیزم، واقعا بخاطر مردم نباید خجالت بکشم، انشاالله تو همین ماه عزیز، محکم و قاطع پای ...

ای خداا 😍 فدات بشم مهربون😍😍❤🥰 مبارکا باشد دیگه خلاصه😁😘

نمی خواهیم نامحرم اندام بدنمون ببینه وقتی چادر نپوشیم اینگار یه چیزمون گمه یا کلا از خودمون بدمون میاد

این عزیزم الان که داری امضا مو می خونی برا خوشبختیم یه صلوات یا یا ایات کرسی بخون اگه خوندی بهم بگو منم برات می خونم🥰من ان دختر نبستم که وقتی که خیابون راه میرم میگن این با من بوده من ان دختری هستم وقتی تو خیابون راه میرم میگن کاش مال من بود😍
ای جان عزیزم.🥺😍 خداروشکر فقط.🌹🌹🌹 محتاجیم به دعای شما خوبان عزیزم.❤❤❤

فدات بشم عزیزم خوشحال شدم از همصحبتی باهات مهربون😍😘😘❤🥰