2777
2789
عنوان

چرا چادر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1815 بازدید | 44 پست

من ن 

وای مامان و خاله هام هستن 

محجبه ای ن ولی چادر دارن بنی از اینا نیستن ک تا دماغ روسری دارن😂

معمولین

ب خواطر این ک حس خوبی ازش‌میگیرن

بعضی جاها هم سر‌ نمیکنه مامانم البته

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور کن عشق به خدا و امام زمان و حضرت زهرا

دوست دارم حتی یه ذره شبیه حضرت زهرا باشم

دوست دارم حتی دروعکی بگم خدایا عاشقتم

میدونی من متاسفانه ظرفیت عشق خدا و ائمه رو نداشتم تابحال، ولی اینجوری حداقل یذره نزدیک تر شدم

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

حس امنیت میده واقعا، خیلییی دلم میخواد همیشه سرکنم، ولی احساس میکنم شلخته میشم و بهم نمیاد، همین ک من این همه سال مانتویی بودم، راستش خجالت میکشم یهو چادری شم، البته الان بعضی جاها سرمیکنم، ولی همه جا ک همه  ببینن نه...

حس امنیت میده واقعا، خیلییی دلم میخواد همیشه سرکنم، ولی احساس میکنم شلخته میشم و بهم نمیاد، همین ک م ...

عزیزممم

منم مانتویی بودم تازه باحجاب هم نه! اینو میکم ک فکر نکنید سخته.

اتفاقا انقدر خوبه. فقط برای شلخته نشدن باید ب انتخاب چادر خیلی دقت کنید‌ مثلا برای اولاش چادر جده خب سخته باید یچیز بپوشید بتونید راحت جمع و جورش کنید

سلام وقت دوستان بخیر.

من از اول تا سن تقریبا ۲۶ سالگی کاملا آزاد بودم. 

آزاد یعنی نه خیلی راحت لباس میپوشیدم نه خیلی سفت  و سخت‌

ولی مد روز بودم‌. 

ولی خدا خدا خدای مهربونم خدای فرشته نجاتم واقعا نمیدونم چی بگم تو روز عاشورا سال ۹۷ چادر رو با تموم دلبستگی که بهش پیدا کردم گذاشت تو دامنم.

الان چادرم رو اول بوس میکنم بعد میپوشم. 

بهش افتخار میکنم. تحصیلاتمم عالیه هست.

حتی با چادرم کوه نوردی میرم.

همه جا اول چادرم بعد بیرون.

هم آرامش دارم هم آسایش دارم هم عزت و احترام دارم. دیگه از این بالاتر چی میخوام؟؟؟؟ فقط شهادت. ان شاء الله لایق باشم قسمتم بشه.

دعا کنید برام.🥺🥺

چرا؟ من که یه مدت هم سرم کردم اما چرا نه می تونم محکم انتخابش کنم نه می تونم بهشم فکر نکنم

عزیزم اعمالت رو انجام میدی؟ مثلا نماط و روزه اینا محکمی؟

ببین ابجی خب نمیشه من بشینم و منتظر معجزا باشم که. همین ک تونستی به چادری شدن فکر کنی یعنی بهت توفیق داده شده خب؟ حالا باید تلاش کنی که اینو حفظش کنی. ابجی جان اگر هیچ پیش زمینه ذهنی ای نداری چادر رو سر کن حجابت با چادر رو کامل کن و بیفت دنبال کتاب و منابع *معتبر* که مورد تایید هستن، و مطالعه کن. حالا میتونی صوت و ایناهم پسدا کنی مثلا استاد رائفی پور خیلی خوبه