2777
2789
عنوان

میدونی چیه؟

110 بازدید | 6 پست

از اخلاق گندم خسته ام یه اخلاق گند مزخرف دارم که عصبی ام کنترل اعصابمو ندارم میتونم یه حرفی رو به آرومی بزنم اما بخاطر مشکل عصبی ام تند برخورد میکنم ازین که عصبی ام خسته ام ازین که بعضی موقع ها تند برخورد میکنم خسته ام از همه چیز خسته ام ازین زندگی سیاه سینه ام تنگه من چرا خوب نمیشم چرا دعاها اثر نمیکنه چندساله گرفتار بیماری اعصابم بخاطر همین پرخاشگرم دیگه بریدم یه خانواده هم دارم از خودم بدتر نمیدونم این جهنم چطور واسه ما ساخته شد چطور محکوم شدیم به این زندگی کثیف لجن زار طرف به مردم جلو رو همه به شوخی حرف میزنه بعد بهش میگی زیاده روی کردی ناراحت میشه البته لحن من هم بد بود من عصبی ام چیکار کنم مشکلات این طور به سرم آورده انگار تو یه چاه تاریکم که نه خودم میتونم در بیام نه هیچکسی هست که بدادم برسه داروی اعصاب فقط واسه یه ماه روم اثر کرد من واقعا تو جهنمم

😔

🤍

عزیزم ی مدت هر شب شیر بادام بخور.

۱۵ تا بادام بزرگ را بردار بریز تو اب جوش تا پوستش راحت کنده بشه و بذار خشک ک شد اسیاب کن و با یک استکان اب ولرم و یک قاشق غذا خوری عسل توی مخلوط کن خوب هم بزن و بخور.

برای افسردگی و وسواس و بیماری های اعصاب عااالیه.

دمنوش های ارامش بخش بخور.

سمت مطالب ناراحت کننده ب هیچ وجه نرو.

هر روز پیاده روی کن و افتاب بگیر.

امپول تقویتی نوروبیان خارجی بزن.

فیلم های شاد و کمدی دانلود کن ببین.

مطالب طنز پیدا کن بخون.

خودتو با کارایی مثل کیک پختن و اشپزی و کارای شاد سرگرم کن.

برای خودت اهنگ شاد بدار و برقص.

با ادمهای شاد دوست شو.

باشگاه برو.

کتاب های روانشناسی بخون مثل ایین زندگی و ایین دوست یابی از دیل کارنگی معرکه اند.

هر روز شکر گذاری کن و رو کاغذ بنویس.

عزیزم ی مدت هر شب شیر بادام بخور. ۱۵ تا بادام بزرگ را بردار بریز تو اب جوش تا پوستش راحت کنده بشه و ...

ممنونم که اینقدر وقت گذاشتی 🤍🙏 تا جایی که بتونم سعی میکنم چون من افسردگی حاد دارم انجام کارا برام سخته تمام شب بیدارم و صبح تا شب هیچ انرژی ندارم مجبورم بخوابم

🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم که اینقدر وقت گذاشتی 🤍🙏 تا جایی که بتونم سعی میکنم چون من افسردگی حاد دارم انجام کارا برام ...

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم ولی شیر بادام را حتمااا بخور.

عزیزم نخوابیدن شب خودش افسردگی میاره.

شاید روانپزشکتم خوب نبوده تحقیق کن پیش یک خیلی خوب برو