2777
2789
عنوان

❌طلاق❌

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 29 پست
حق طلاق دارید اصلا؟

نمیدونم بخدا هیچی نمیدونم😭

حق طلاق چیع اخه، مگه دو طرف حق طلاق ندارن!؟ اگه خق طلاق نداشته باشم چی میشه؟ چیکار بایذ کنم

▪️مـن از تبــار زن های تکراری نـیســتـم... مــن از نســلِ هــمان تـافتـه جـدا بافتــه ام...✨الّلهُـــــــمَّ صَــلَّ عَلَـــی مُحَــــمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّــدٍ و عَجِـــل فَرَجَــهم
نمیدونم بخدا هیچی نمیدونم😭 حق طلاق چیع اخه، مگه دو طرف حق طلاق ندارن!؟ اگه خق طلاق نداشته باشم چی ...

حق طلاق با مرده

مگر اینکه ضمن عقد بهت حق طلاق داده باشه. البته شرایط دیگه هم هست.

دوست داشتید پیام بدید راهنمایی تون کنم 

امضاء بلد نیستم، انگشت میزنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق طلاق دارید اصلا؟

پس چرا بعضیا میگن اگه دختر درخواست طلاق بده بهش مهریه تعلق نمیگیره، ولی اگه پسر درخواست طلاق بده مهریه به دختر تعلق میگیره

▪️مـن از تبــار زن های تکراری نـیســتـم... مــن از نســلِ هــمان تـافتـه جـدا بافتــه ام...✨الّلهُـــــــمَّ صَــلَّ عَلَـــی مُحَــــمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّــدٍ و عَجِـــل فَرَجَــهم
اول امیدوارم مشکلت حل بشه براش تلاش کن حیفه زندگی بپاشه بعد از طلاق هزاران حرف و حدیث هست و موقعیت ه ...

عزیزم اول تاپیک قبلیمو پیاماشو بخون و این تاپیکمو و خودت قضاوت کن ببینم این مشکلا حل میشه؟!

بعدشم من صد در صد مطمئنم که خاستگارای خیلی خیلی زیادی دارم و از این بهتر واسم هست چون زمانی که عقد کردم خیلیا ناراحت شدن میگفتن چشممون دنبالش بود من ۱۷ سالم بود فقط

الان ۱۸ سالمه و فقط سه ماه و‌خورده ای عقدم و دوس ندارم بیشتر از این طولانی بشه احساس میکنم الان تموم بشه بهتره؟

میگن فقط یه نامزدی بود که سه ماهه بهم خورد اخلاقاشون به هم نخورد

نظرتون چیه؟

رفتید مشاوره

نه... میرم... ولی حس میکنم توی شهره درب و داغونه من که هیچ چیز درست و حسابی نداره مشاورشم بدرد نخوره😖

حق طلاق با مرده مگر اینکه ضمن عقد بهت حق طلاق داده باشه. البته شرایط دیگه هم هست. دوست داشتید پیام ...

ممنون مرسی از راهنماییتون

یعنی الان که حق طلاق با اونه من نمیتونم درخواست طلاق بدم؟

اصلا حق طلاق ینی چی؟

یعنی چی؟! مهریتو گرفتی ولی طلاق نه؟! خب چرا بعد دو سال طلاق نگرفتی هنوز

اره من اول مهرم رو گذاشتم اجرا که اذیت بشه ولی نشد ۲ سال تحمل کرد بعدم اینکه زن اگر بخواد طلاق بگیره دلیل موجهی برای دادگاه باید داشته باشه یعنی مرد معتاد باشه دست بزن داشته باش من شوهرم دست بزن داشت اما مدرک جمع نکرده بودم که بخوام تو دادگاه نشون بدم بخاطر همین چون با مهرم ممنوع الخروجش کرده بودم و برای کارش باید از کشور میرفت مهر منو دید و از ممنوع الخروجی در اومد فهمیدم بعدش از کشور رفته منم منتظر بودم بعد عید بشه برم سراغ طلاق غیابی ببینم جی میشه 

ممنون مرسی از راهنماییتون یعنی الان که حق طلاق با اونه من نمیتونم درخواست طلاق بدم؟ اصلا حق طلاق ی ...

بله بنا به شرایطی می تونید.

مثلا نفقه تا شش ماه پرداخت نشه

یا موارد دیگه

اصولا اگر شرایط طلاق توسط زن رو ندارب بهتره مهریه رو اجرا بگذاری. اهرم فشار هست

امضاء بلد نیستم، انگشت میزنم.
خودتون کامل بخونید و نظرتونپ بگیر به نظرتون این زندگی ارزش ادامه و حفظ کردن رو داره؟ لطفا تاپیک قبلی ...

نداره عشقم فقط جداشو زود 

من حمایت نداشتم نتونستم جداشم پدرمممم دراومد 

بعداز ۱۲ساااال بگم ۹۰درصدشو خوب کردم اما اون ده درصد پدرمو درآورده 

بد دلیش هنوز هس 

شب یلدا اشک منو درآورد جلوی داداشش که بیست سال بزرگتر از خودشه دعوای مفصل کردیم من تقریبا زیبام از خود تعریف نباشه اندام و...

ببین از شدت حسادت تولد برادرزادش نفس نفس میزد .ک چرا دوستاش هستن ماهم رفتیم تنها اجازه ندارم برم بیرون ۲۸سالمه 

بچه دارم خیلی هم بخدا خوب می‌پوشم ولی خارج از دایره اطرافیان 

دلش نمیخاد کسی ببینه منو حتی

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

طلاق بگیر خودتو خلاص کن 

جیزهایی که نوشتی جریان ۲۰ سال پیش منه اطرافیان گفتن درست میشه 

بد دلیش کمتر شده اما فوق العاده عصبیه کاش همون موقع ها جدا شده بودم

خداوندا مرا به حال خود رها مكن
نداره عشقم فقط جداشو زود  من حمایت نداشتم نتونستم جداشم پدرمممم دراومد  بعداز ۱۲سا ...

آخ آخ من درکت میکنما! بخدا واسه عروسی پسر داییم قیافشو دیدم داشت منفجر میشد با وجود اینکه مانتو پوشیده بودم و کاملا پوشیده!

منم اینقد ازش میترسم دلم واسه خودم میسوزه

طلاق بگیر خودتو خلاص کن  جیزهایی که نوشتی جریان ۲۰ سال پیش منه اطرافیان گفتن درست میشه  ...

خداروشکر زود فهمیدم

اما کااااش زودتر فهمیده بودم کاش سه ماهه پیش فهمیده بودم

خداروشکر زود فهمیدم اما کااااش زودتر فهمیده بودم کاش سه ماهه پیش فهمیده بودم

الان بهتر شد تا اینکه با یه بچه

انشاالله موفق باشی

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
الان بهتر شد تا اینکه با یه بچه انشاالله موفق باشی

مرسی عزیزم