2777
2789
عنوان

❌طلاق❌

362 بازدید | 29 پست

میخوام طلاق بگیرم چه اقدامی باید کنم؟ هیچ کاری نمیدونم کنم

وکیلا بیان اینجا. اونایی که جدا شدن بیان توروخدا کمکم کنین

▪️مـن از تبــار زن های تکراری نـیســتـم... مــن از نســلِ هــمان تـافتـه جـدا بافتــه ام...✨الّلهُـــــــمَّ صَــلَّ عَلَـــی مُحَــــمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّــدٍ و عَجِـــل فَرَجَــهم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اول امیدوارم مشکلت حل بشه براش تلاش کن حیفه زندگی بپاشه بعد از طلاق هزاران حرف و حدیث هست و موقعیت های ی که حالت بد میشهدوم با وکیل مشاوره کن

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
خب میخواد چیکار کنه طلاق‌نمیده؟

نه من داستان خودمو گفتم من برام مهرم مهمتر بود تا طلاق چون شوهر من ماله ایران نبود میدونستم مهرمو بگیرم میذاره میره غیابی طلاق میگیرم ولی راجب این خانوم منظورم نبود بخاطر همین گفتم تماس بگیرن تا وکیل راهنمایی بکنه ….

تلاشتون رو واسه حفظ زندگی تون کردید

سه ماه صدا نکردم گفتم درست میشه

ولی یه مزد  ۲۶ ساله رو هیچکس نمیشه تغییر داد وقتی این مدلی ساخته شده

لوس بودن و به بابا چسبیدنش رو شاااید کم کم بشه تغییر داد

گند و گدا بودنش که پول بهم نمیده هم اشکال نداره اینم به کنار

ولی به نظرت بد دلی رو میشه تغییر داد یا نه؟

بد دلی وحشتناکه خیلییی وحشتناکه... فقط در عرض سه ماه افسرده شدم مثل پیرزنا از قیافه افتادم... مگه چند سالمه؟! ۱۸! میگه با دوست ارتباط نداشته باش ممکنه از راه بدرت کنن... دانشگاه نرو ممکنه باکلاس بشی منو ول کنی... شاغل نشو ممکنه پول در بیاری بری منو نخوای... ببخشید من توی این زندگی دقیقا چه گوهی باید بخورم پس؟ ازم توقع داره مثل عن فقط به خودش بچسبم حتی از خواهر برادرمم فاصله گزفتم! توی عروسی داییم میگه چرا رفتی رقصیدی یاید اول از من احازه میگرفتی میرقصیدی، اینا به کنار میگه باید فقط و فقط با من میرقصیدی! تو تاپیک قبلیمم مفصل گفتم درموردش که چه اخلاقایی داره

▪️مـن از تبــار زن های تکراری نـیســتـم... مــن از نســلِ هــمان تـافتـه جـدا بافتــه ام...✨الّلهُـــــــمَّ صَــلَّ عَلَـــی مُحَــــمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّــدٍ و عَجِـــل فَرَجَــهم
تلاشتون رو واسه حفظ زندگی تون کردید

خودتون کامل بخونید و نظرتونپ بگیر به نظرتون این زندگی ارزش ادامه و حفظ کردن رو داره؟ لطفا تاپیک قبلیامم بخونسن پیاماشو

چرا طلاق

پیامای این تاپیک و تاپیک قبلیمو بخون

خودتون کامل بخونید و نظرتونپ بگیر به نظرتون این زندگی ارزش ادامه و حفظ کردن رو داره؟ لطفا تاپیک قبلی ...

رفتید مشاوره

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
من که تمام مهرمو گرفتم و طلاق نه هنوز بعد ۲ سال  به نظرم زنگ بزن ۱۴۸۰ وکیل برای طلاق دارن رایگ ...

یعنی چی؟! مهریتو گرفتی ولی طلاق نه؟! خب چرا بعد دو سال طلاق نگرفتی هنوز