2777
2789
عنوان

ادم مریض روانی

149 بازدید | 10 پست

من امروز با اقوام رفتم بیرون ۱۳ بدر یکی شون تازه سرما خورده بود نه ماسک زده بود نه فاصله رو رعایت میکرد 

اومد تو ماشین نشست پیش بچه های من صورتش دقیق تو صورت بچه من بود

بچه های من تازه مریض بودن که تازه خوب شدن 

ادم دیوانه کسافت روانی 

از ترس دارم دیوانه میشم 

میگم نکنه بگیرن 

کثافت....نه کسافت

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما ماسک میزدین

سلام من کیف پارچه ای و کیف لوازم آرایشی وباکس ظرف غذا و نظم دهنده ی لباس کشو و کمد میدوزم با دوخت با کیفیت و زیبا .بنظرم باید نون حلال بدست آورد اما کاش یه مهربونه هم پیدا میشد حمایت میکرد . چرا اون یه نفر تو نباشی؟خواستی نمونه کار ببینی در باسلام غرفه ی Eli art رو دنبال کن و نمونه کارها رو ببین .نظم دهنده همیشه بدردت میخوره ..

به خدا بچم ۱۴ روز به خاطر مریضی شون ماسک زده بودن حتی شامم پیش هم نمیخوردیم 

والا شانسیه ما هیجا هم نرفتیم بچم الک الکی سرما خورد

سلام من کیف پارچه ای و کیف لوازم آرایشی وباکس ظرف غذا و نظم دهنده ی لباس کشو و کمد میدوزم با دوخت با کیفیت و زیبا .بنظرم باید نون حلال بدست آورد اما کاش یه مهربونه هم پیدا میشد حمایت میکرد . چرا اون یه نفر تو نباشی؟خواستی نمونه کار ببینی در باسلام غرفه ی Eli art رو دنبال کن و نمونه کارها رو ببین .نظم دهنده همیشه بدردت میخوره ..

والا شانسیه ما هیجا هم نرفتیم بچم الک الکی سرما خورد

به خدا روز ۴عید به خدا هیچ جا نرفتم موندم خونه که بچه هام مریض نشن ۲تا شون باهم مریض شدن تو تب داشتن میسوختن  بچه بزرگم علاوه بر تب هم دل درد داشت هم اسهال یک روز خوش نداشتم 

اگر خیلی کوچیکن بخاطر دندونشونم ممکنه باشه.