2777
2789
عنوان

دروغ سیزده !!!!!!

1300 بازدید | 56 پست

💢 دروغ سیزده!

⭕️ یه رسمی هم هست که متاسفانه حدود 60 ساله از کشورهای اروپایی وارد ایران شده به نام دروغ 13

انگلیسی ها و برخی کشورهای اروپایی در روز اول ماه آوریل رسم دارن که به شوخی دروغ هایی رو بهمدیگه میگن و این کار رو یه سرگرمی میدونند.

🔶 حتی خیلی از شخصیت های رسمی اون کشور ها و رسانه ها و روزنامه ها اقدام به دروغ گویی میکنند.

اما این رسم هم گاهی در جامعه دینی ما دیده میشه که واقعا رسم بسیار غلطی هست و باید مراقب باشیم چنین چیزایی در کشور ما فراگیر نشه.

⭕️ بعضی رسم ها انقدر غلط هستن که آدم احساس میکنه خود شیطان مستقیما این رسم رو پایه گذاری کرده!

همه توکل بر خداوند متعال میکنیم...

💠@IslamLifeStyles

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم واقعا نمیتونم درکش کنم 🥴

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
دوستان سیزده بدر چه داستانی پشتش هست؟ 

بابابزرگم برام تعریف کرده بود..دقیق یادم نیست فک کنم چون روز نحسیه... میرن بیرون  یه چیزی تو این مایه ها بود... دقیق یادم نیس

اسمم رهاست. رها صدام کنیدکاربری دووممه کاربر سال "۹۷"هستم. ممنون میشم تاپیک جالبی دیدید تگم کنید. وقتی داشتم کاربری میزدم هرچیو میزدم نمیومد منم عصبی شدم همینو گذاشتم.

من خودم با ذروغ سیزده مخالفم ولی این لحن خوبی نبود فقط شوخیه و لازم نیست اینجوری بگین

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨
بابابزرگم برام تعریف کرده بود..دقیق یادم نیست فک کنم چون روز نحسیه... میرن بیرون  یه چیزی تو ای ...

اهاان چون ینفر گفته بود بخاطر تجاوزو قتل از خونه میزنن بیرون

ممنون عنتر خانوم

پشت هر اکانت مجازی،قلبی درحال تپیدنه؛پس مواظب حرفامون باشیم.💙