2777
2789
عنوان

دروغ سیزده !!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 56 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ینی اگ میگفتی پنا بر خدا اصن خندم نمیگرفتت. گاد منو ببخش معذرت میخام😔😂🌹

گاد اینو ببخش این ساری😂😂😂😂😂

اسمم رهاست. رها صدام کنیدکاربری دووممه کاربر سال "۹۷"هستم. ممنون میشم تاپیک جالبی دیدید تگم کنید. وقتی داشتم کاربری میزدم هرچیو میزدم نمیومد منم عصبی شدم همینو گذاشتم.

خب بنظر من واقعا درست نیس:/

اسمم رهاست. رها صدام کنیدکاربری دووممه کاربر سال "۹۷"هستم. ممنون میشم تاپیک جالبی دیدید تگم کنید. وقتی داشتم کاربری میزدم هرچیو میزدم نمیومد منم عصبی شدم همینو گذاشتم.
دوستان سیزده بدر چه داستانی پشتش هست؟ 

فلسفه سیزده بدر🌿🌿🌺🌸🌼🍃💐

در آیین و تقویم زرتشتیان و ایرانیان باستان هر روز یک نام ویژه دارد
سیزدهمین روز در هر ماه به نام فرشته باران تیر(تیشتر) نام دارد
زرتشتیان پس از پایان نوروز در روز سیزده بدر (روز تیر از ماه فروردین) به باغ و دشت میروند و به شادی و بازی و گره زدن سبزه برای بر آورده شدن آرزوهایشان میپردازند و نوروز خود را به پایان میرسانند و برای درخواست باران به درگاه اهورامزدا نیایش میکنند و آرزوی سالی پر از باران و کشاورزی نیکو میکنند

در مورد نسبت دادن نحسی سیزدهم هیچ مناسبتی به ایرانیان ندارد و این اندیشه خرافی پس از یورش اسکندر گجستک و یونانیان به ایران اهورایی وارد ایران شد زیرا عدد سیزده نزد یونانیان نحس بوده است

به روایت شاهنامه

«… جمشید، شاه پیشدادی، روز سیزده نوروز (سیزده بدر)را در صحرای سبز و خرم خیمه و خرگاه بر پا می کند و بارعام می دهد و چندین سال متوالی این کار را انجام می دهد که در نتیجه این مراسم در ایران زمین به صورت سنت و آیین درمی آید و ایرانیان از آن پس سیزده بدر را بیرون از خانه در کنار چشمه سارها و دامن طبیعت برگزار می کنند …»

فلسفه سیزده بدر🌿🌿🌺🌸🌼🍃💐 در آیین و تقویم زرتشتیان و ایرانیان باستان هر روز یک نام ویژه دارد سی ...

مرسی عزیزم

پشت هر اکانت مجازی،قلبی درحال تپیدنه؛پس مواظب حرفامون باشیم.💙
این داستان کاملا دروغه و اصلا شخصیتی به اسم استر در تاریخ ایران وجود نداشته. 

والا ما با اطمینان نگفتیم و اتفاقا نوشته نیاز ب مطالعه دقیق تر، اونوقت داستان شما درسته، اون غلطه 

💢 واقعیت سیزده بدر 🔶 اون چیزی که در کتاب های تاریخی و به خصوص تورات وجود داره اینه که در روز 13 م ...

این چیزی که شما میگین جشن پوریم یهودی هاست 

نه سیزده بدر 

اطلاعات غلطی که تو هر جای فضای مجازی میبینید نشر ندید لطفا 

🥰🥰Medical Genetics🥰🥰
نه عزیزم، اینجا کاملا مطمینه‌.

کجا کاملا مطمئنه عزیزم

جشن پوریم رو با سیزده به در اشتباه گرفتن 😂

علتش هم مخالفت یه عده با جشن های باستانیه 

کم کم چند سال دیگه میگن تو نوروزم فلانه و بهمانه 😏

🥰🥰Medical Genetics🥰🥰

آره اتفاقا به منم دروغ گفتن کم مونده بود سکته کنم تا بیمارستان دوبار فشارم افتاد 

پسرخالم رفته بود بیرون یه چیزی بیاره گوشی رو داده بود به یه نفر به من زنگ بزنه که مثلا پسرخالم تصادف کرده و ضرب مغزی شده منم نتونستم چیزی به خالم بگم رفتم بیمارستان دیدم دروغ گفته و که مثلا رسمه دعواش کردم البته هدیه هم همون لحظه بهم داد از دلم درآورد😅