2777
2789
عنوان

حاجت گرفتن

563 بازدید | 24 پست

بچه ها من خیلی حالم بده هر کاری میکنم حاجت نمیگیرم

چله حق شناس هرچی شروع میکنم هی نماز صبح خواب میمونم بدتر باطل میشه

دعایی بلدین؟

**** لطفا از نوشتن حرف های مثل به صلاحت نیست دعا نمیخواد یا دعا کردم نشد خودداری کنید حوصله ندارم****

ببین شرط اول گناه نکردنه تو چله سعی کن اصلا گناه نکنی

بعدش واسه چی میخای ؟

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توسل کن به شهید ابراهیم هادی ویه چیزی نذرکن

من کردم این کارو نشد☹ 

انقدررر دلم میخواد حاجتم رو بگیرم بیام نی نی سایت داد بزنم بگم اره بالاخره خدا حاجت منم داد😫😭

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
من کردم این کارو نشد☹  انقدررر دلم میخواد حاجتم رو بگیرم بیام نی نی سایت داد بزنم بگم اره بالا ...

ولی من به هرکس گفتم حاجت گرفته به خدا دوستم واسه استخدامی بهش گفتم نذرکرد کتاب سلام بر ابراهیم بخره پخش کنه الان استخدام شده معلمه درحالی که هیچ امیدی نداشت شماهم توسل کن انشالله شهید هادی واسطه میشه حاجتتومیگیری

ولی من به هرکس گفتم حاجت گرفته به خدا دوستم واسه استخدامی بهش گفتم نذرکرد کتاب سلام بر ابراهیم بخره ...

من نذر کردم‌براش حاجت نگرفتم

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
ولی من به هرکس گفتم حاجت گرفته به خدا دوستم واسه استخدامی بهش گفتم نذرکرد کتاب سلام بر ابراهیم بخره ...

به گره افتاده تو زندگیم باز نمیشه التماس خدا و ائمه و امامزاده... چهار ساله ، نمیشه😫 

از این شهید هم خواستم نذر صلوات کردم.... ولی نشد😔

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
به گره افتاده تو زندگیم باز نمیشه التماس خدا و ائمه و امامزاده... چهار ساله ، نمیشه😫  از این ...

عزیزم انشالله به حق این ماه مبارک گره ازمشکلاتت باز میشه خداگاهی دوست داره صبوری ماروببینه

من کردم این کارو نشد☹  انقدررر دلم میخواد حاجتم رو بگیرم بیام نی نی سایت داد بزنم بگم اره بالا ...

منم اصلا به شهید هادی و سامانلو اعتقاد ندارم چندبار کردم نشد برای مسائل ساده ام بود