2777
2789
عنوان

حاجت گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 24 پست
ببین شرط اول گناه نکردنه تو چله سعی کن اصلا گناه نکنی بعدش واسه چی میخای ؟

چه اسم باحالی ...

آهنگ گوش ندادن خیلی سخته برام

من قرار بود با کسی ازدواج کنم که رییسم بود ولی بخاطر حرف و حدیثی بقیه ک یکیشون منو دوست داشت یکی دم بود ایشونو بینمون رو بهم زدن و حتی از سرکارم اخراج شدم خیلی دلم شکسته خیلی همه چیمو ازم گرفتن از فردا کارم شروع میشه و یکی دیگه قراره بجای من بره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه اسم باحالی ... آهنگ گوش ندادن خیلی سخته برام من قرار بود با کسی ازدواج کنم که رییسم بود ولی بخا ...

آخی عزیزم ایشالا موقعیت بهتر از این برات پیش بیاد😊

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹... چیزایی که میتونستن فوق العاده باشن رو خراب کردم فقط چون حالم خوب نبود🥲.....بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

نه بلدنیستم

بهمون یاد میدم شاید شما تونستید بگیرید

تا ۴۰ روز نذر می کنید زیارت عاشورا به این شیوه که میگم میخونید

۱۰۰ الله اکبر

سلام زیارت عاشورا

لعن زیارت عاشورا رو میخونید

بعد دوباره بر می گردید از اول تا سر لعن میخونید

۲ رکعت نماز هدیه به امام حسین

۱۰۰ الله اکبر

دوباره زیارت عاشورا تا سر لعن

حالا صدبار لعن رو میگید

۱۰۰ بار سلام رو

وقتی تموم شد این ۲۰۰ بار حالا تا آخر میخونید زیارت سجده میرید و بعدش ۲ رکعت نماز زیارت عاشورا

گناه نباید بکنید تو ۴۰ روز روزای پریودیم نایب میگیرید که براتون بخونه هرروز صدقه میدین

منم نگرفتم اصلا به شهیدا اعتقاد ندارم

چرا به بعضی ها حاجت میدن واسطه بین ما و خدا میشن ولی حتما به صلاح من‌ نبوده جواب نگرفتم

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان