2777
2789
عنوان

یه دیقه بیاین

210 بازدید | 21 پست

شما در روز چندساعت خونه تنهایین؟ من همش تنهام خواهرشوهرم هست ولی درس داره زیاد باهام حرف نمیزنه شوهرمم دیر میاد شوهرای شما کی میان خونه؟

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

مثلا قرار بود امشب بیاد بریم بیرون دور بزنیم ولی تا حالا نیومده

به نشانه قهر برم بخوابم؟

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثرا تنهام شوهرم صب میرع شب میاد

چیکار میکنی تنهایی؟ حوصلم خیلی سرمیره

منم لحظه شماری میکنم بچه ها برن مدرسه یه نفسی بکشم😐شوهرمم نصف ماه خونه نیست برو لذت ببر از تنهاییت😁😁

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
چیکار میکنی تنهایی؟ حوصلم خیلی سرمیره

مشغول کلاسا و کارای خونه و اشپزی میشم

حالا تصمیم دارم باشگاهم ثبت نام کنم بهارو تابستون ادم ت خونه افسردگی میگیره

توام برو ی کلاسی چیزی

متمرکز نشو رو شوهرت خودتو سرگرم کن

منتظرتم پسر قشنگم🌱
مشغول کلاسا و کارای خونه و اشپزی میشم حالا تصمیم دارم باشگاهم ثبت نام کنم بهارو تابستون ادم ت خونه ...

کار میکنم درس میخونم ولی تایمم پر نمیشه

منم تنهام همش ظهر نیم ساعت میاد نهار میخوره میره نکبت شبم میاد و زود میره ۱۲ میاد میخابه از عیدم قهر ...

عزیزم

بخدا امروزم ۱۳ بود انتظار داشتم بیاد حداقل دنبال پسرم نیومد

متاسفم عزیزم

منم دلم شکسته دیروز بهش گفتم باردارم بال دراورد فکر میکردم امروز زودتر بیاد قرار بود بریم بیرون هنوز نیومده

متاسفم عزیزم منم دلم شکسته دیروز بهش گفتم باردارم بال دراورد فکر میکردم امروز زودتر بیاد قرار بود ب ...

اخی عزیزم عب نداره حتما کار براش پیش اومده خوبه خداروشکر از بارداریت ذوق کرده.من چی باردارم حتی ی پیام نمیده حالمو بپرسه گشتو گداره

اخی عزیزم عب نداره حتما کار براش پیش اومده خوبه خداروشکر از بارداریت ذوق کرده.من چی باردارم حتی ی پی ...

ناراحت شدم برات

بخدا خودم برا پسرم جیگرم خون شد.همش مجبورش میکردم بخابه تا وقت بگدره

عزیزم چندسالشه؟