درسآ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 عنوان یه دیقه بیاین 210 بازدید | 21 پست شما در روز چندساعت خونه تنهایین؟ من همش تنهام خواهرشوهرم هست ولی درس داره زیاد باهام حرف نمیزنه شوهرمم دیر میاد شوهرای شما کی میان خونه؟ از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه 1401/01/13 | 21:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
درسآ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 مثلا قرار بود امشب بیاد بریم بیرون دور بزنیم ولی تا حالا نیومدهبه نشانه قهر برم بخوابم؟ از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
درسآ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 اکثرا تنهام شوهرم صب میرع شب میاد چیکار میکنی تنهایی؟ حوصلم خیلی سرمیره از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
13narges64 عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 31529 منم لحظه شماری میکنم بچه ها برن مدرسه یه نفسی بکشم😐شوهرمم نصف ماه خونه نیست برو لذت ببر از تنهاییت😁😁 غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
مالیفیسنت_20 عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 6870 چیکار میکنی تنهایی؟ حوصلم خیلی سرمیره مشغول کلاسا و کارای خونه و اشپزی میشمحالا تصمیم دارم باشگاهم ثبت نام کنم بهارو تابستون ادم ت خونه افسردگی میگیرهتوام برو ی کلاسی چیزیمتمرکز نشو رو شوهرت خودتو سرگرم کن منتظرتم پسر قشنگم🌱
نسیم۷۱۶۹ عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 1540 منم تنهام همش ظهر نیم ساعت میاد نهار میخوره میره نکبت شبم میاد و زود میره ۱۲ میاد میخابه از عیدم قهریم خدا نصیب هیچکی نکنه همچنین سمیو
درسآ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 مشغول کلاسا و کارای خونه و اشپزی میشم حالا تصمیم دارم باشگاهم ثبت نام کنم بهارو تابستون ادم ت خونه ... کار میکنم درس میخونم ولی تایمم پر نمیشه از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
درسآ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 منم تنهام همش ظهر نیم ساعت میاد نهار میخوره میره نکبت شبم میاد و زود میره ۱۲ میاد میخابه از عیدم قهر ... عزیزم از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
نسیم۷۱۶۹ عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 1540 عزیزم بخدا امروزم ۱۳ بود انتظار داشتم بیاد حداقل دنبال پسرم نیومد
درسآ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 بخدا امروزم ۱۳ بود انتظار داشتم بیاد حداقل دنبال پسرم نیومد متاسفم عزیزممنم دلم شکسته دیروز بهش گفتم باردارم بال دراورد فکر میکردم امروز زودتر بیاد قرار بود بریم بیرون هنوز نیومده از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
نسیم۷۱۶۹ عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 1540 متاسفم عزیزم منم دلم شکسته دیروز بهش گفتم باردارم بال دراورد فکر میکردم امروز زودتر بیاد قرار بود ب ... اخی عزیزم عب نداره حتما کار براش پیش اومده خوبه خداروشکر از بارداریت ذوق کرده.من چی باردارم حتی ی پیام نمیده حالمو بپرسه گشتو گداره
درسآ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 اخی عزیزم عب نداره حتما کار براش پیش اومده خوبه خداروشکر از بارداریت ذوق کرده.من چی باردارم حتی ی پی ... ناراحت شدم برات از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
نسیم۷۱۶۹ عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 1540 ناراحت شدم برات بخدا خودم برا پسرم جیگرم خون شد.همش مجبورش میکردم بخابه تا وقت بگدره
درسآ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 بخدا خودم برا پسرم جیگرم خون شد.همش مجبورش میکردم بخابه تا وقت بگدره عزیزم چندسالشه؟ از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه