درسآ مدیر عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 عنوان یه دیقه بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 21 پست شما در روز چندساعت خونه تنهایین؟ من همش تنهام خواهرشوهرم هست ولی درس داره زیاد باهام حرف نمیزنه شوهرمم دیر میاد شوهرای شما کی میان خونه؟ از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه 1401/01/13 | 21:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
masi417 عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 9669 خب چرا خودت نمیری بیرون دور بزنی.من هیچ وقت خونه نمیمونم مگر حوصله نداشته باشم
درسآ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 شوهر ۳۰ خودم ۲۸ پسرم ۴ سه ماهم باردارم اخی خدا حفظشون کنه💕 از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
درسآ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 خب چرا خودت نمیری بیرون دور بزنی.من هیچ وقت خونه نمیمونم مگر حوصله نداشته باشم الان تنهایی کجا برم از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
masi417 عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 9669 الان تنهایی کجا برم برو پارک قدم بزن.کافه ها هم همهههه بازه برو یه چیز که تاحالا نخوردی امتحان کن.اگه ماشین زیر پاته برو تو خیابونا یا بام دور بزن
درسآ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 برو پارک قدم بزن.کافه ها هم همهههه بازه برو یه چیز که تاحالا نخوردی امتحان کن.اگه ماشین زیر پاته برو ... راست میگی دخترمو برمیدارم میریم دور بزنیم اینطوری شوهرمم بیاد میفهمه نگرانی ینی چی از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه