2777
2789
عنوان

چجور بگم؟

200 بازدید | 33 پست

به واسطه منو پیشنهاد بده به فلانی جوری ک من ضایع نگم بنظرتون بگم خواب دیدم اومده خواستگاری و ... شک میکنه واسطه چجور بگم شک نکنه خواهش میکنم جواب بدین😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرف پسرعمم هست با عموم همخونه میگم ب عموم بگم ولی نمیدونم چجور بگم 

با عموت صمیمی ؟ مثلا اگه خیلی باهاش صمیمی و سن عموت زیاد نیست نزدیک به سن خودت بهش بگو اما اگه مثلا سنش زیاد و زن و بچه داره چیزی نگو در این مورد باهاش

میخوام اینجور بگم ، عموم مجرده دختری دوست داره میخوا  براش بریم خواستگاری

بگم خواب دیدم گل و شیرینی خریدیم ک بریم خونه عمو(دختر عموش دوس داره عموم) بعد دَم در بودیم که بیایم دیدم عمه فلانی با گل و شیرینی با تو پسرش فلانی اومدین خونه مون منم گفتم عه ما هم ک برا خواستگاری گل خریدیم شما دیگه چرا خریدین بعد پسرعمع هه گفته ما گل براتو گرفتیم اون گل جداعه بعدشم بیدارشدم کلی خندیدم بنظرت خوبه؟ 

@zarinooo @بستنی_فروش @peyman72  

میخوام اینجور بگم ، عموم مجرده دختری دوست داره میخوا  براش بریم خواستگاری بگم خواب دیدم گل و ش ...

نه اینجوری یکم ضایعست میفهمه که تو شاید ازش خوشت بیاد و اینجوری فکر نکنم پیشنهاد بده

دخترا که معمولا با مادراشون راحتن . شما به مادرت بگو ، مادرتون از طرف خودش به پدرتون بگه . پدرتونم ...

نهههه اصلا به خانوادم نمیتونم بگم فقط این عمو هس نمیدونم چجور بگم یه راهی بگو ممنونم