2777
2789
عنوان

چجور بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 33 پست
دخترا که معمولا با مادراشون راحتن . شما به مادرت بگو ، مادرتون از طرف خودش به پدرتون بگه . پدرتونم ...

اینجوریم میتونی بگی اما اگه بامادرت خیلی صمیمی و اینجوری نباشه که بجاش باهات دعوا کنه و بگه این چه حرفیه میزنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غذا درست کن ببر خونشون واسه عموت و آقا دوماد !

پسرا معمولا تو این شرایط خودشون بطور خودکار حرفشو میزنن ! اون میگه به به عجب کد بانویی 😁 اینم میگه بیا واست آستین بالا بزنم

ولی جدی اگه شمارو زیاد ندیده ، اینکه شرایطی رو فراهم کنید که بیشتر همو ببینید ، خود بخود بهتون فکر میکنه

غذا درست کن ببر خونشون واسه عموت و آقا دوماد ! پسرا معمولا تو این شرایط خودشون بطور خودکار حرفشو می ...

خونه عموم شهر دیگه 

بنظرت به عن‌وان دروغ ۱۳ برم ب عموم بگم؟ البته نمیدونم چی بگم بعدش بگم دروغ ۱۳ بود؟

۲۲ یا ۲۳

پس سنشونم زیاد نیست بنظرم اینکه غیر مستقیم حرفتون بزنید احتمالش کم که برن شماره پیشنهاد بدن والان بیشتر تو فکر خودشونن عموتون😅

غیر از اینکه خودت پا جلو بزاری وسعی کنی توجهشون جلب کنی سعی کن زیاد باهاش روبرو بشی و اینکه انکار گفتی کنکوری توی تاپیکای قبلیت شاید بخاطر کنکورت فعلا چیزی نگن یا بگن درست بخون اول

پس سنشونم زیاد نیست بنظرم اینکه غیر مستقیم حرفتون بزنید احتمالش کم که برن شماره پیشنهاد بدن والان بی ...

آره . دقیقا همه میگن درس بخون آخه اون داره دنبال زن میگرده برا این میگم

چیزی نمیدونی ب عموم بگم بعد بگم دروغ ۱۳ بود😥🤣

خونه عموم شهر دیگه  بنظرت به عن‌وان دروغ ۱۳ برم ب عموم بگم؟ البته نمیدونم چی بگم بعدش بگم دروغ ...

ترسیدن از بیان موضوع ، وقتی که دیگه دیر بشه ممکنه باعث افسردگی و پشیمونی بشه .

من اگه جای شما بودم با عموم در این شرایط که سنمون نزدیک به همه و باهاش راحتم ، باهاش صحبت میکردم درد دل میکردم و بهش میگفتم قضیه رو . ازش هم میخواستم که در این مورد با کسی صحبت نکنه و فقط از طرف خودش به پسره پیشنهاد بده