2777
2789
عنوان

سرطان معده

| مشاهده متن کامل بحث + 2461 بازدید | 59 پست
خدا بگم چیکارش کنه که اینجوری ترسوندم

اصلا نترس............بابای من سرطان معده داشت اولش لاغر شد.............بعد بی اشتها شد...........بعد درد شدید معده که نمیتونست بایسته....................الکی نیست که..................فامیلتون زر زده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مستقیم نگفت گفت اینکه بعد ۴ ماه خوب نشدی برو ازمایش بده بهش گفتم ازامیش دادم جوابشو میرم میگیرم گفت ...

هیچ مشکلی نداری

یا زخم معده داری یا میکروب

کی ازمایش دادی؟

مطمئنم مشکلی نداری

فردا که رفتی جوابو گرفتی بع دکتر نشون بده و من هم اطلاع بده چون از حرفم مطمئنم

ان شاالله خدا شفات بده و خوب بشی

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم
اصلا نترس............بابای من سرطان معده داشت اولش لاغر شد.............بعد بی اشتها شد...........بعد ...

امیدوارم زر زده باشه اصلا چرا اینقد ریلکس تو روی من میگه سرطان معده هستش احتمالا

قلبم اینقد تند میزنه

این کاربری برای دو نفره
نه ولی استفراغ خونی داشتم

انشالله که چیزی نیست عزیزم نگران نباش🌸

توکل بر خدا🌸

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  
خدا بگم چیکارش کنه که اینجوری ترسوندم

واقعا 

ولی عژیزم به این راحتی حرف کسی رو باور نکن  برو تحقیی کنم  

خدایی کار خیلی بدی کرده 

اخه سرطان معده به این اسونی نیستش  معمولا اونایی که میکروب دارن وچندین ساله درمان نکردن یا  مشروبات الکلی مصرف میکنن  یا زخمهای خیلی بدی تو معده هستش بوجود میاد به این زودی بی دلیل سرطان نمیگیرند 

هیچ مشکلی نداری یا زخم معده داری یا میکروب کی ازمایش دادی؟ مطمئنم مشکلی نداری فردا که رفتی جوابو ...

حتما میام جواب ازمایشمو میگم

ی ماه پیش ازمایش دادم قبل عید

این کاربری برای دو نفره
امیدوارم زر زده باشه اصلا چرا اینقد ریلکس تو روی من میگه سرطان معده هستش احتمالا قلبم اینقد تند میز ...

تاپیکتو ذخیره میکنم.............بازم حالتو بپرسم................

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

امیدوارم زر زده باشه اصلا چرا اینقد ریلکس تو روی من میگه سرطان معده هستش احتمالا قلبم اینقد تند میز ...

زخم معده هم ادم استفراغ خونی داره

پولیپ روده هم استفراغ خونی داره

چرا به بدترین حالت فکر میکنی عزیزم