2777
2789
عنوان

سرطان معده

| مشاهده متن کامل بحث + 2463 بازدید | 59 پست
من خودم لاغرم ولی تو این مدت مامانم میگفت خیلی بی جون شدم لاغرترم شدم 

خدا کنه دنبال دروغ سیزده نباشی.

عزیزم اصلا فکر منفی نکن زخم معده و پ.لیپ روده تهوع و استفراغ دارن درد معده دارن  شما لاغری احساس میکنی لاغر شدی

زمانی میشه گفت لاغری که ظرف یه ماه یک پنجم وزنت وزن کم کنی بدون دلیل

فرض کن 50 کیلیو هستی ظرف یک ماه 5 کیلو بدون دلیل کم میکنی این مشکوکه  که شما اینجوری نیستی

پس فقط فکر مثبت به هیچی فکر نکن فردا هم برو جواب ازمایشت بگیر بدون هیچ استرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا گیرم اون جراح باشه تو هم سرطان داشته باشی (زبانم لال)

آخه کدوم احمقی میگه سرطان داری.

نباید گفت واقعا که نمیدونم مدرکش رو بهش کی داده...

اصلا به آدم سالم بگی سرطان داری به یه هفته نمی‌رسه میمیره

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         

چ فامیل باحالی🥴

عموی شوهرم نمیتونست غذا بخوره. رفت دکتر گفتن مال دندوناته! بعد باز دوباره رفت ک آزمایش داد و معلوم شد سرطان مری زده همه جا رو درگیر کرده. در عرض ی ماه ۴۰کیلو کم کرد و بعد چند هفته فوت کرد. 

طرف دکتر رفت نفهمید تا آزمایش داد. فامیلتون علم غیب داره!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
دقیق نمیدونم ولی ۵۶ کیلو بودم  همیشع بی اشتها هستم ولی بزور بخاطر پسرم غذا میخوردم الان اونم ن ...

پس اینجوری باشه من مردم حالیم نیست ساعت پنج نهارمیخورم سرکارم میرم می‌ره بازتافرداش همون موقع غذابخورم

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود و مادرش هم برای مادرم من یقین دارم روزی دختری از نسل ماخوشبخت خواهدشد🥺🥺سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون پرپرمیزنه خدایامنکه نشد دخترام وخوشبخت کن خداجون😭😭
باشه خیلی ممنونم😰

عزیزم جواب آزمایشتو نشون دکتر دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

عزیزم شما حالت خوبه الحمد...

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اره عزیزم آزمایش دادم هیچ مشکلی نداشتم زخم معده بود    

خداروشکر