2777
2789
عنوان

سرطان معده

| مشاهده متن کامل بحث + 2599 بازدید | 59 پست
چند کیلو شدی؟؟؟؟بی اشتهایی داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دقیق نمیدونم ولی ۵۶ کیلو بودم 

همیشع بی اشتها هستم ولی بزور بخاطر پسرم غذا میخوردم الان اونم نمیخورم نهایت فقط ناهار بخورم بقیش هیچی

این کاربری برای دو نفره

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من مطمینم میکروب معده داری ولی قول بده وقتی جواب رو گرفتی زنگ بزن ب این فامیلتون بگو تو ک ادعات میشه سواد داری شعور داشته باش مردمو نترسون . درضمن مدرکتم بذار سرکوزه ابشو بخور چون تشخیصت اشتباه بود‌

به دعای شما برای سلامتی مادرم سخت نیازمندم❤
مستقیم گفت سرطان داری؟ اخه کدوم دکتر میگه سرطان داری فوری

مستقیم نگفت گفت اینکه بعد ۴ ماه خوب نشدی برو ازمایش بده بهش گفتم ازامیش دادم جوابشو میرم میگیرم

گفت احتمالا سرطان باشه ولی قطعی نیست برو جواب ازمایشتو بگیر

این کاربری برای دو نفره

اگه درمان نشه خدایی نکرده سرطان میشه بعدش دکتر هیچ وقت مستقیم به خود بیمار نمیگه سرطان داره این واقعا شعور ش نمیرسه آزمایش ندیده میگه سرطان هستش 

من دوماه پیش رفتم دکتر گفت زخم داره معدم اونم به من به همراهم  دارو داد خوب شدم

عجب بابا عجب  

من مطمینم میکروب معده داری ولی قول بده وقتی جواب رو گرفتی زنگ بزن ب این فامیلتون بگو تو ک ادعات میشه ...

خداکنه . بخدا زنگ میزنم بهش همینو میگم

این کاربری برای دو نفره
اگه درمان نشه خدایی نکرده سرطان میشه بعدش دکتر هیچ وقت مستقیم به خود بیمار نمیگه سرطان داره این واقع ...

خدا بگم چیکارش کنه که اینجوری ترسوندم

این کاربری برای دو نفره
مستقیم نگفت گفت اینکه بعد ۴ ماه خوب نشدی برو ازمایش بده بهش گفتم ازامیش دادم جوابشو میرم میگیرم گفت ...

من کسایی میشناسم چندساله معده درد دارن. چرت و پرت گفته

سال ۱۴۰۲ برای هممون اتفاقات خوبی میفته💜💚
دقیق نمیدونم ولی ۵۶ کیلو بودم  همیشع بی اشتها هستم ولی بزور بخاطر پسرم غذا میخوردم الان اونم ن ...

یبوستم داری

خون تو ادرار یا مدفوع چی

چقد تهوع داری مگه  روزی چنبار تهوع داری

دختر خوب مگه سرطان کشکه که داشته باشی

زخم معده  میکروب معده و .....داری

با اندوسگوپی مشخص میشه

خونریزی معده داشتی؟

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671